Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választjam?
Figyelt kérdés
Tehát júniusba szeretnénk járni egy lánnyal,a gond az hogy 2 tetszik nekem.Mind a 2 lány más-más!
AZ ELSO- a facebookon tobb mint 700 ismerose van minndenap fényképzi magát,egyszer találkoztunk de valahogy nem tetszett a viselkedése nagyon plázapi..a volt mert elkezdett egy uzletbe hisztizni,egyébként meg gyonyoru csaj,divatosan öltözik,félek hogy nála nem lenne esélyem ha ot akarnám.
A MáSIk- nem nagyon ismerem,egyszeru lány,van néhány ellentétt köztunk de sok a közös,nekem tetszik amióta megláttam.
Egyébként meg nem csak szexre kell hanem szerelemre is akit bármikor átölelhettek,jól érezem vele magam...stb
17/F
2011. máj. 14. 00:55
1/23 anonim válasza:
Ilyen célra mindenképpen a második a tökéletes választás.
2/23 anonim válasza:
A MáSIKat. De hidd el, hogy van ugyanolyan jó csaj a másik is. Csak nem dob ki mindent. Vagy keress egy harmadikat aki mindenhogyan az eseted.
3/23 A kérdező kommentje:
én is a 2.gondolkodom nem egy álomno de nekem nagyon tetszik :D
2011. máj. 14. 01:00
4/23 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor más ne érdekeljen. :)
5/23 anonim válasza:
Az nem mindegy h hány ismerőse van fb-n? Már bocsi, de szerintem elég gáz, hogy ezt is szempontnak tekinted, na mindegy. Ja, és mellesleg jó lenne ha megtanulnál helyesen írni.
6/23 anonim válasza:
"Júniusba szeretnénk járni egy lánnyal".. A helyesírási hibáktól eltekintve se tiszta ez nekem. Ha én valakivel járni szeretnék, akkor azt azonnal. Miért kéne várni vele? Meg azt írod, hogy "szerelemre is kéne". Ez megint nem áll össze. Az első lány személyiségét ki nem állod, hisztis plázacicának tartod, úgy véled, hogy esélyed se lenne nála. Ha csak külsőre jön be, akkor az nem lehet szerelem. A másik is csak "tetszik". Ha meg nem nagyon ismered, akkor honnan tudod, hogy sok bennetek a közös? Tiszta katyvasz az egész. A szerelem meg úgy "működik", hogy van EGY, akit szeretsz, és nem létezik senki más.
7/23 A kérdező kommentje:
egyébként a 2-al soha nem beszéltem csak tudok róla egy keveset gondolom jól nézz ki mert táncol és szeret táncolni,én nem szeretek.Amúgy meg csak arcát láttam,de gondolkodom hogy nyáron elmegyek sétalni vele,vagy elhívom valahova hogy megismerjem.
2011. máj. 14. 01:06
8/23 A kérdező kommentje:
tudom a helyesírási hibák nem Magyarországon lakok,szlovák nyelvet is tanulok ezért bocsi
Szlovákiai Magyar vagyok.
2011. máj. 14. 01:08
9/23 anonim válasza:
Mi? Ha Magyarországon laksz akkor, hogy lehetsz szlovákiai? XD
10/23 anonim válasza:
Határontúli magyar, tudod, Trianon, rémlik valami a töri órákról?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!