Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajjal moziba megyek, ki fizessen?
így igaz, ahogy az utolsó írja!!
a fiúnak illik felajánlani a fizetést, a lánynak pedig nem illik elfogadni!
Attól függ...mióta mi együtt vagyunk a barátommal,majdnem egy éve,mindig mindenhol mindent ő fizetett...
volt már,mikor mondtam fizetek én,de nem engedte,vannak ilyen pasik is ;)
Ahogy már többen is írták...a srác felajánlja a csaj pedig nem fogadja el:)úgyhogy mindenki magának fizet. Vagy a másik opció: a srác fizeti a jegyet, a csaj pedig a kaját meg az üccsit. Én legalábbis ezt csinálnám, nem szeretem ha mindent kifizetnek helyettem. (A barátommal 3,5 éve vagyunk együtt és még mindig nem engedem.)
21/L
12.07 vagyok.
Amúgy ezt szerintem tök simán megbeszélhetitek előtte. Ha normálisan fogja fel a dolgokat a csaj, akkor úgyis rendben lesz, de ha húzza a száját és nem szívesen száll bele...akkor vele nem is érdemes kezdeni, mert később is magától értetődőnek veszi, h. mindent te állsz, akárhová is mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!