Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csajjal moziba megyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajjal moziba megyek, ki fizessen?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy én,de az ő jegyét is?
2011. máj. 12. 22:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Randi vagy csak úgy találkoztok? Amennyiben te hívtad el és randi akkor szerintem te.
2011. máj. 12. 22:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki a sajátját.
2011. máj. 12. 22:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Vigyél annyi pénzt, hogy kettőtöknek is elég legyen, tehát készülj úgy, hogy te fizetsz. De lehet persze, hogy szeretne Ő fizetni. (Én például nemszeretem, ha első randin a srác fizet)
2011. máj. 12. 22:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Meghívtad, és randi? Akkor te.
2011. máj. 12. 23:01
 5/16 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Készülj úgy,hogy te fizetsz, de én pl. első randin nem engedném hogy mindent a srác álljon, vagy ha ő fizetné a mozijegyet, akkor az italokat és a kukoricát én venném.
2011. máj. 12. 23:03
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Csak ha dugtok is utána.
2011. máj. 12. 23:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Mindenki a sajátját.

De ha meghívod is, azzal nem "vásárolsz szexet". Bármikor joga van nemet mondani.

2011. máj. 12. 23:13
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha randi, főleg ha első randi és te hívtad meg őt, akkor neked illene. De abból sem lesz tragédia, ha mindenki fizeti a magáét.
2011. máj. 12. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Az igen! Két mozi jegyet csak úgy zsebből ki tudsz fizetni? :O Én már pár éve nem voltam moziban, sajnos magamnak se tudnám állni. Ha viszont úgy vesszük, hogy ez csak egyetlen randi, és minden randin a fiúnak illik fizetni, akkor rajtam kívül az összes fiú szupergazdag? :O Legalábbis nem nagyon értem h a párkapcsolatban élő fiúk hogyan jönnek ki anyagilag.

18/F

2011. máj. 12. 23:58
 10/16 anonim ***** válasza:
első randin fiúnak illik felajánlani, majd a lánynak illik visszamondani az ajánlatot :D ->felesben a legjobb
2011. máj. 13. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!