Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beégtem? :O Vagy nem?
Na szóval,van egy srác,akit nem ismerek de egy féléve nagyon gyakran látom kb.egy héten 4-3x is látom,annak ellenére,hogy nem járunk egy suliba és nem lakunk annyira közel egymáshoz.Elkezdet érdekelni,hogy vajon miért találkozunk mindig?Tetszik és nagyon megfogott,megmagyarázhatatlanul.Szemezgetünk.
Témára térek.Megyek a városba és látom,hogy Ő fut a villamosra.És mondom magamba,hogy ne foglalkozzak vele, hagyjam.ültem a villi hátuljába és ő ott szállt fel.Eléggé közel állt hozzám,de mögöttem.És nem bírtam ki és teljese fejjel hátrafordultam,nem oldalra-hátra,hanem úgy mintha a plafont nézném és ott volt felettem és egymásra néztünk.
Pár másodperc volt,az egész.Aztán leszállt és néztem ahogy leszáll és visszanézett.Nagyon gyökér vagyok? 15/L
nem azért nézett vissza ,mert furának tart?
de nekem nagyoon tetszik,de van amikor büszkeségből én nem néztem rá és ő meg nézett és én akartam adni neki valami jelet.de ezt nagyon cikinek érzetem.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!