Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon beégtem? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beégtem? (bővebben lent) 15/f

Figyelt kérdés
na szóval, vanegy csaj akit meg akarok ismerni mert szép és jófejnek tűnik(facebookról) kb 15 perc busszal egy pár megállóval lakik arrébb,és ma a buszmegállóba úgyterveztem hogy megszólítom csak ottvoltak barátai ismerősei... tehát úgydöntöttem hagyom, majd mikor egyedül lesz. nagyon meleg volt ma a buszon a bőrülésen kicsit be is izzadt a hátam, mikor felálltam egyből felvettem a táskám nemlátszott de oylan idétlenül mentem oda az ajtóhoz hogy közben majdnem nagyott estem meg a barátnője ölébe is majdnem :SS( régebbi busz volt és csak az ülések szélén lehet kapaszkodni + a sofőr se vezettett annyira jól... áááá nagyon ciki volt ott röhögtek rajtam meg mások is.. szerintetek lehet még esélyem a csajnál??
2011. szept. 5. 15:47
 1/10 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírási hibák miatt siettem.
2011. szept. 5. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
kizárt h lenne nála esélyed :D sőt műás nőknél sincs már :D ezzel mindent elrontottál gratuálok :D -.-"
2011. szept. 5. 15:49
 3/10 anonim válasza:
92%
Már csak a másik nemet választhatod, sajnálom. :(
2011. szept. 5. 15:51
 4/10 Gabi011 válasza:
51%
Grat..szerintem te már nem lehetsz hetero..:)menny el szerzetesnek és éj cölibátusban..
2011. szept. 5. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
TERHES VAGY!
2011. szept. 5. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
hát haver irány a papi pálya, vagy állj be a Buddhista szerzetesek közé......elkurtad..nem kicsit..nagyon!!!!!!!!
2011. szept. 5. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ok, fordítok: az előzőek ironikusan válaszoltak, ami annyit jelent kb: "mi a f*szért ne lehetne esélyed, gondolkodj már mielőtt hülyeséget kérdezel!" :D
2011. szept. 5. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Már aszittem a végén te is elfingottad magad.
2011. szept. 5. 16:01
 9/10 anonim válasza:
Nekem ebből nagyo elegem van vmi biztató választ nem tudtok írni?? -.-
2011. szept. 5. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
ebből már nem lesz semmi ez nagyon "gáz" hagyd a pi csába áá semmi értelme úúhh nagyon ciki
2011. szept. 5. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!