Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiszta gáz, beégtem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszta gáz, beégtem a volt barátom előtt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
egy haveromnak irogattam a kapcsolatunk végének miértjéről, és véletlenül pár mondatot neki írtam le...pedig mostanra már tök jó barátságba kerültünk...semmi szidás v véleménbynyilvánítás nincs benne, csak tények, szóval úgy nem gáz, de azér mégis, így levágja, hogy valakinek erről írtam ez szerintem gáz....mit tegyek? kb minden hétvégén összefutunk bulikba, most oda tuti nem megyek...
2009. febr. 19. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha a volt barátod miert foglalkozol vele ennyire? :)

Amugy ki tudja, lehet még örül is amiert még mindig róla beszélsz másoknak...dagad a melle :) !

2009. febr. 19. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
figyelj. ha nincs benne szidás, szerintem mondd NYUGODTAN,HIGGADTAN, meg a volt barátodnak, hogy csak beszélgettetek erről a haveroddal, és semmi harag nincs az irányába, szerintem megérti... mondd meg hogy szóba került a szakításotok, és ennyi.
2009. febr. 19. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen érthetetlen amit leírtál. erre nem lehet válaszolni. Mi lenne a "gondod" lényege?
2009. febr. 19. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem ebben nincsen SEMMI gáz. ne is foglalkozz vele.:) nyugodtan mehetsz oda bulizni, ahova ő megy. a volt pasid meg biztos nem harakszik ezért. és tuti, hogy ő is elmondta már valakinek, hogy miért szakítottatok...
2009. febr. 19. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!