Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a férfiaknak mégsem hívnak randira. Miért nem?
Figyelt kérdés
Testalkatra inkább hasonlítok egy manökenre, mint egy „plaza cicára”.
A férfiak megnéznek, a tudtomra is adják, hogy jól nézek ki mégsem kérdezik meg azt, hogy „Találkozhatnánk valamikor?” Miért?
2011. máj. 12. 19:17
11/25 A kérdező kommentje:
Biztos mert nem tudok helyesen írni nem jobban vagyok hanem jóban vagyok magammal most olvastam vissza az írásomat:)
2011. máj. 12. 19:49
12/25 anonim válasza:
Milyen az arcod, a mozgásod, a kisugárzásod, a hajad, a sminked, az öltözködésed?
Az, hogy van egy jó testalkatod még nem azt jelenti, hogy tudod is "viselni", azaz hogy vonzó a megjelenésed.
A másik verzió az, hogy azt feltételezik, hogy egy ilyen jó nőnek vagy van pasija, vagy nincs esélyük nála.
13/25 anonim válasza:
Nekem azt mondta az egyik fiú ismerősöm, hogy olyan lánynál nem próbálkozik, akitől többen is akarnának valamit.. lehet azt gondolják mivel szerintük szép vagy, hogy úgyis sokan próbálkoznak nálad és nem lenne esélyük.
14/25 AVATAR282827 válasza:
hová valósi vagy?, jah és mennyi idős? kíváncsivá tettél!
16/25 anonim válasza:
én voltam az 1. válaszoló:P dobj 1 emailt;)
17/25 A kérdező kommentje:
Nem sex hírdetés ott még nem tartok.....
2011. máj. 12. 20:47
18/25 A kérdező kommentje:
Valóban kiváncsi vagyok a komoly válaszokra mert komolyan kérdeztem és köszönöm a válaszokat, de jól érzem magam és a vicces üzenetekre nem lehet nem válaszolni....
2011. máj. 12. 20:55
20/25 anonim válasza:
Há csak azér mer akkó a hirdetésre jelenkeznék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!