Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mással is volt úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt úgy, hogy mondjuk 18 év alatt nem tetszett a fiúknak/lányoknak?

Figyelt kérdés

Na szóval én mindig dundi kislány voltam, aztán 18 évesen lefogytam.Addig kb. 5 fiú volt életemben,akiknek tetszettem,és már el is fogadtam,hogy a fiúknak nem kell kövér lány,már senkinek sem tetszem,de azért lefogyok.Ezzel a gondolkodással,hogy nem tetszem senkinek,de már lefogyva járkáltam az utcákon.Aztán mikor elkezdtek közeledni a fiúk,megijedtem,nem is hittem el,hogy tetszem nekik,aztán mire rájöttem,már javában udvaroltak,de ekkor meg már csak az járt a fejemben,hgoy mit akar egy fiú egy lánytól?Csak szexet...??Ja de mondjuk eddig nekem is tetszett 1-2 fiú,és logikus,hogy ez a párkapcsolat...Csak nem tudom,hogy gyermeki,naiv néha a gondolkozásom,néha meg komoly,miért van ez a kettősség bennem?

Ja meg,mikor odajön hozzátok vk az ellenkező nemből,akinek tetszetek, és nektek is ő,akkor arra gondoltok csak??Vagy hogy tudjátok megismerni a másik személyiségét anélkül,hogy ne arra gondolnátok?? ÍRJATOK !!

2011. máj. 12. 10:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Na szóval nálam kimaradt a pasizás tinikoromban...bár volt egy duci barátnőm,akinek rengeteg pasija volt,és akart hívni bulizni,pasizni,de sose mentem,mert nem tartottam annyira magam....Na meg,ha nem vagyok magammal megelégedve,akkor nem is tudom engedni másnak se,hogy szeressen,valami ilyesmi volt!
2011. máj. 12. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen a történelemben.
2011. máj. 12. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
"Jobb nő" lettél mások szemében, de a sajátodban még nem igazán. Még kicsi az önbizalmad. De ez változni fog. A fiúk általában, elsőre nem csak a szexpartnert látják a lányokban, de nem is a jövendőbelijüket. Te se ezekben a kategóriákban gondolkozz. Fogadd el, hogy tetszel és barátkozz bátran. A többi jön magától.
2011. máj. 12. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Jajjteszegény, csak ötnek :DD Tartsunk síróestet a megsegítésedre :D Képzeld, én egy lánynak sem :D És most sem... legalábbis maguktól tuti. Csak képes voltam "hódítani", avagy nem csak otthon ülve vártam a sikert, ami végül 100%-os lett. És akkor se sírtam, meg most se sírok :D Te meg aztán pláne.
2011. máj. 12. 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Figyu már,miért nevetsz azon, hogy csak ötnek?
2011. máj. 12. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért mert az bőven nem kevés, a "nem tetszettem"-re pedig rengeteg. Szóval ne játszd el a hattyúhalálát.
2011. máj. 12. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 21 éves koromig nem tetszettem egy lánynak se.
2011. máj. 12. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Én most 20 vagyok, és nekem is kimaradt a pasizás a tini éveimből.. Az utóbbi időben viszont észrevettem, hogy akadnak azért akiknek tetszem.. Esküszöm ebben az évben több srácnak jöttem be, mint előtte összesen. :)

Sajnálom, hogy kimaradt az az idő kicsit. Még nem is volt komoly barátom...

SZóval nem vagy egyedül :)

20L

2011. máj. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!