Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt úgy, hogy mondjuk 18 év alatt nem tetszett a fiúknak/lányoknak?
Na szóval én mindig dundi kislány voltam, aztán 18 évesen lefogytam.Addig kb. 5 fiú volt életemben,akiknek tetszettem,és már el is fogadtam,hogy a fiúknak nem kell kövér lány,már senkinek sem tetszem,de azért lefogyok.Ezzel a gondolkodással,hogy nem tetszem senkinek,de már lefogyva járkáltam az utcákon.Aztán mikor elkezdtek közeledni a fiúk,megijedtem,nem is hittem el,hogy tetszem nekik,aztán mire rájöttem,már javában udvaroltak,de ekkor meg már csak az járt a fejemben,hgoy mit akar egy fiú egy lánytól?Csak szexet...??Ja de mondjuk eddig nekem is tetszett 1-2 fiú,és logikus,hogy ez a párkapcsolat...Csak nem tudom,hogy gyermeki,naiv néha a gondolkozásom,néha meg komoly,miért van ez a kettősség bennem?
Ja meg,mikor odajön hozzátok vk az ellenkező nemből,akinek tetszetek, és nektek is ő,akkor arra gondoltok csak??Vagy hogy tudjátok megismerni a másik személyiségét anélkül,hogy ne arra gondolnátok?? ÍRJATOK !!
Én most 20 vagyok, és nekem is kimaradt a pasizás a tini éveimből.. Az utóbbi időben viszont észrevettem, hogy akadnak azért akiknek tetszem.. Esküszöm ebben az évben több srácnak jöttem be, mint előtte összesen. :)
Sajnálom, hogy kimaradt az az idő kicsit. Még nem is volt komoly barátom...
SZóval nem vagy egyedül :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!