Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hányadik randi után adjátok oda magatokat?
Figyelt kérdés
És itt most nem az egy éjszakás kalandokra gondolok. Hanem amikor már "komoly" kapcsolatban vagyok. Kort írjatok.2011. máj. 11. 21:56
1/9 anonim válasza:
Szia!
22 éves lány vagyok
szerintem ezt nem lehet így kiszámolni
akkor fekszel le valakivel, amikor úgy érzed, h itt az ideje
nincs törvényszerűsége, h csak 3 hónap után történhet meg, stb...
jön amikor jönnie kell :)
2/9 anonim válasza:
4-5-6 hónap. attól füg mennyire szeretem, mennyire komoly, mennyire bízom benne.
3/9 anonim válasza:
17évesen volt először komoly párkapcsolatom,akkor 1 évet várt rám az akkori barátom.A következő barátommal akivel ma is együtt vok,2hónap után történt meg a dolog. Akkor 21voltam. 23/L
4/9 anonim válasza:
Én férfiként válaszolok, ha nem gond. Elmondanám azt, hogy nálam milyen lányok voltak. Komoly kapcsolat híve vagyok, tehát nem egy éjszakás kalandokban volt részem. Eddig olyan lány nem volt nálam, hogy első randi után legalább ne fantáziált volna rajta. Volt aki első randi után vagyis másodikon lefeküdt volna velem, de nem tettem meg(korainak tartottam) és megis lett az eredménye, mert nem volt komoly a lány. Viszont van az a lány is aki tényleg nem adná magát oda senkinek csak az igazinak. Az az első randi után nem, de beszélgetett róla, de még korainak tartotta. De második randin petting volt és a 3. randira készen állt. Nekem ilyen tapasztalatom volt. Egy komoly lány is adhatja magát könnyen, ha füllig szerelmes, de ott a komolytalan isXD
5/9 anonim válasza:
Nem randihoz kötöm hanem érzelmekhez. Amikor már elégé szerelmes vagyok akkor.
6/9 anonim válasza:
24 éves lány vagyok. Eddig teljesen változó volt, de az esetek többségében első randin megtörtént a dolog (próbáltam magamon úrrá lenni, de nem sikerült). Soha nem volt 1 éjszakás kalandom egyébként. Most házasságban élek (mellesleg a férjemmel is első randin voltunk együtt előszőr). Soha nem csalnám meg, de ez igaz minden kapcsolatomra.
7/9 anonim válasza:
Nálam sok idő, mert nekem ismeretlenül nem megy, és bizony normálisan megismerni egy embert elég sok idő. Eddig a minimum 7 hónap volt.
25L
8/9 anonim válasza:
Mikor már kialakul egy érzelmi kötödés és már teljesen megbízom a fiúba. Általában fél év.
9/9 anonim válasza:
Mi a barátommal már 5 hónapja vagyunk együtt, más számtalan randink volt! Mégsem feküdtem még le vele, mert nem érzem késznek magam hozzá! Különben is, fiatal vagyok! Nem akarok elkurwulni! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!