Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi? A többi lent .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vlagov23 kérdése:

Randi? A többi lent .

Figyelt kérdés
Van egy lány , szóval osztálytárs , a sors úgy döntött hogy össze hozz minket . Pár nap múlva találkozunk . Úgy terveztem hogy sétálgatunk meg beszélgetünk . Ebben kérnék segítséget nem nagyon tudom miről beszélgessek vele . Van egy két ötlet , amúgy még semmi nem történt , és legalább a nap végére össze akarok hozni egy csókot !
2011. máj. 11. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha osztálytárs akkor biztos találtok pár témát... :)
2011. máj. 11. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Figyelj. Lényeg, hogy a legszárazabb témáról is tudj vele beszélni. Ami nem érdekel még arról is! Tudj kérdezni, tudj érdeklődni. Ennyi egy jó beszélgetés alapja.
2011. máj. 11. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Hogyha végképp nem tudsz semmiről beszélni, akkor keress valami átlagos témát, bár minél többet tudsz valakiről annál könnyebb lesz beszélgetni vele, és ha osztálytársad, akkor biztos beszéltél már vele:). Ami a csókot illeti, legyél bátor és merj lépni. Sok sikert :).
2011. máj. 11. 21:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Óhhh köszi szépen mindenkinek , válaszokat még várok , a téma az most oké szóval kérdezgettem meg ilyenek , a csók azt mikor a végén és előtte mit mondjak neki vagy csak úgy lazán ,
2011. máj. 11. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Csók előtt ne mondj semmit, csak kezdj el közeledni lassan a szájához, és érteni fogja. Az még jobb ha átöleled közben, mert ez még meghittebbé teszi. Nem tudom mióta jártok, és hogy mennyire mentetek már bele ebbe a lelkizésbe, de a végén egy szeretlek-et el tudok képzelni. :)
2011. máj. 11. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát még ha velem lenne ilyen kegyes a sors :(
2011. máj. 11. 22:25
 7/11 A kérdező kommentje:
A lelki izébe nem mentünk még bele szinte semmenyire de még nem járunk 1 hónapja viszont régebb óta ismerjük egymást. Amúgy csak attól félek hogy nem tudom még hogy ő milyen lány ilyen kicsit félénkebb vagy merész bátor lány , én úgy vagyok vele hogy kb a kettő között
2011. máj. 11. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Én vártam a csókkal addig amíg már nagyon belementünk a lelkizős dolgokba, de szerintem ne félj ettől:). 1 hónap az már bőven elég idő, hogy bízzon benned annyira, hogy ne féljen. Csak legyél határozott, és ha elszántad magad, akkor csináld.
2011. máj. 11. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha minimális tetszés megvan köztetek, akkor nem lesz probléma, hogy miről. Ha osztálytársak vagytok, akkor van valami közös témátok, amiről beszélni tudtok. Innen majd az eszetekbe jut valami más, amiről megint valami és így tovább.

Két dolgot jegyezz meg. Először is többet beszéljen ő. A nőknek ez fontos. Inkább kérdezz, érdeklődj, mint dumálj. Persze ha kérdez, válaszolj, de ne beszélj magadról sokat. Kb. 2:1 vagy 3:1 arányban ő beszéljen. Nem kell stoperral mérni, de ő legyen a főszereplő. Ez neked is fontos, mert így tudod megismerni.

Egyébként ha engeded beszélni és érdeklődő/figyelmes hallgatóság vagy, akkor jobb benyomást keltesz benne, mintha egy világklasszis showman lennél, aki egy órán át jobbnál jobb poénokat szór. Nem megyek bele a dolog pszichológiájába, fogadd el, hogy így van és kész.

A másik: a beszélgetést irányítani kell, ha nem jó irányba megy. Ne rekedjen meg egy felületes szinten. Az a legjobb, ha személyes lesz a beszélgetés. Ha pl. régi nyári élményeiről beszél, az jó. Ha a kedvenc könyvéről beszél, az is jó. Ha arról beszélgettek, hogy milyen hülye a matektanár, vagy hogy Görögország csődbe megy, az nem jó.

Én egy első séta után nem csókolóznék, nem kell elsietni a dolgokat, de te tudod. Ha sietteted az eseményeket, akkor az a nő számára fontos izgalmat, várakozást, bizonytalanságot semmisíti meg.

Ami a csókot illeti, az egyik válaszoló már utalt rá, hogy ezt egyszerűen úgy kell, hogy elkezded óvatosan (pl. közel hajolni hozzá stb.), és akkor ha nem érett meg a helyzet, még visszavonulót lehet fújni különösebben kínos jelenet nélkül. De ha ő is "együttműködik", pl. nem tér ki a mozdulat elől, akkor pedig minden nagyszerű.

2011. máj. 11. 22:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Egy gond van hogy ő nem az a tipus aki sokat beszél beszélgetni szeret de nem olyan na jó ha találok valami jó témát akkor lehet többet beszél . Mondjuk majd remélem jól alakul . Átgondoltam nem valószinü hogy lesz csók de elköszönésnek egy puszi az nem baj ?
2011. máj. 11. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!