Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják, hogy 2 nap alatt összejönnek? Vagy én vagyok lassú, vagy nem tom mi van :S
Figyelt kérdés
17f vagyok.
Haverom 18 éves megismerkedett egy csajjal msn.en meg facen.
Beszélgettek,úgy 2 hétig aztán megbeszélték,hogy taliznak.
Lement hozzá haverom,és ott aznap összejöttek :O
Elsőre látta és összejöttek,és most együtt vannak.
Én megismertem egy lány 3 hónapja,és nem jöttem még vele össze mert meg szeretném ismerni jobban ez meg pááff. :O
Most én vagyok a lassú,vagy most már ez a menő ?
2011. máj. 9. 23:03
1/6 anonim válasza:
Egyik sem, mindenki a saját belátása szint dönt.
2/6 anonim válasza:
Álljunk meg egy pillanatra. "Összejöttek" alatt mit értünk, hogy ennyire ki vagy akadva?
3/6 anonim válasza:
Nem vagy te lassu csak ök bejönnek egymásnak,a haverodnak lehet jó szövegje van és ennyi!!:)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem feküdtek még le,de nem is ismerik egymást,csak úgy nagyjából :S
Az meg kevés sztem
Am meg egy csöves a gyerek és olyan hülye,hogy már néha kib@sznám a másodikról szal az h jó dumája van az felejtős..
2011. máj. 9. 23:12
5/6 anonim válasza:
Ha csak "járni" kezdtek, akkor nem tudom, hogy miért vagy kiakadva. Megismerni úgysem tudsz valakit, hogy ne alakulnának ki irányába valamilyen érzelmi szálak.
6/6 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, de egyébként saját tapasztalatok alapján jobb menet közben megismerni egymást, úgy még érhetnek izgalmas szituációk azért. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!