Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves srác szeretne velem járni, én is vele. Szeretem.13 vok és a nővérem haverja már egyszer majdnem jártunk csak akkor nem akartuk annyira mint most! Tudom hogy hülye lennék ha összejönnék vele de szeretem, mit csináljak?
Ilyen esetben a 10 év nagyon nagy különbség!Ha te 23 lennél, ő 33 az már más lenne!
Egy 23 évesnek nem kell egy kisgyerek! Gondolj bele, egy férfi, te meg még csak egy kis csitri vagy! Nem egy érett nő!Ugyan mihez kezdenél vele és ő veled!?
Amúgy szerintem is kamu!
sztem nem kell offolni a lányt. biztos nem direkt lettek szerelmesek egymásba...
Ha Te úgy érzed,hogy képes lennél járni vele, úgy értem, hogy meg tudod neki adni azokat a dolgokat, amire szüksége van, vagy tud rád várni, akkor nyugodtan járhattok, de arra számítsatok,h a környezet nem nagyon fogja elfogadni, ahogy ez látszik itt is a válaszolok körében.
Egy 23 évesre màr jo ha tudsz mosni,fözni,takaritani,mert leendö anyosod ez alapjàn is fog megkedvelni,vagy épp megutàlni.
Màsrészt a szüleid belemennének?
És a növéred???????????????'
A sràc nem véletlenül a friss husi szagàt érezte meg rajtad?
Mi a jàràs neked?
CSok,,séta.
Vagy még komolyabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!