Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sokkal könnyebb a nőknek párt találni? Miért sokkal nagyobb a nőkre az igény mint a pasikra?
Egy nő kisminkeli magát, elmegy egy szórakozóhelyre, ott szinte az összes pasit megkaphatja.Én pasiként elmegyek egy szórakozóhelyre jó ruhákban és örülök ha egy átlagos nővel összejön valami.
Alig van a férfiakra kereslet, mintha nem kéne a nőknek férfi, csak a férfiaknak nő, na szóval értitek miről beszélek, egy nőnek csak akkor nem lesz pasija ha nem akar, egy férfinak viszont sokat kell tepernie hogy legyen barátnője.
15:50 és 58al egyet értek. Szerintem az a baj, hogy a mai csajok túl magasra teszik a lécet. még magukhoz képest is. Mindenki a legeslegjobbat akarja mindenből megkapni. Az meg, hogy a pasi teper ezerrel, mármár zaklatja, a csaj meg füle botját nem mozgatja, tiszta szégyen az ehhez hasonló "érdeklődés".
15:31 Veled hol lehet ismerkedni, ha nem discoban pl? Csak mert ha utcán leszólítjuk a csajokat stb más helyen, akkor meg valószínüleg az a válasz, hogy miért nem hagyjuk békén a nőket, hadd éljenek nyugodtan.
Bonyesz egy kérdés, az fix.
20F
A legtöbb no általában egy éjszakai randiért szed fel emberkéket klubokban, de sajnos vannak olyanok is akik csak azért mert szeretnek játszani velük és mar a vérükben van az hogy nem telhet el egy buli anélkül hogy valakire rá nem akadnának, asztán dobjak oket. Ott van a harmadik típus, a nok akik elmenek szórakozni és ha bizonyos kereteken belül maradsz akkor nagyon jól tudod magadat erezni velük (nem nyomulsz). és persze meg marad a negyedik csoport akik azokból a nökbol ál akik túl zarkozotak, hidegek, vagy talán túl fent hordjak az torukat hogy fel lehesen oket szedni.
A kérdezonek: sajnos igazad van. Olyan világban élünk ahol a no próbál mindent kontrolálni és sajnos a férfiak meg adjak nekik eszt az esélyt, ezert is történik a kérdésben leírt helyzet. Gondold el mi törtene hogyha egy klubban ösze fognának a férfiak és nem adnának nekik semmi esélyt? Es ez át terjedne más klubokra is ha csak rövid idöre is. :))
úgy látom itt a válaszolók 90%-kának csak rossz tapasztalata van.Van sok normális nő is akikkel diszkóban is lehet ismerkedni,de úgy látszik ennek biztos van valami oka hogy nem jönnek össze a dolgok....
L19
"mindenki mondja hogy nem nem, pedig a férfiaknak igen is nehezebb jelenleg ma magyarországon a párkeresés, én ezért fogok kimenni külföldre mert a magyar nők nem becsültek meg."
Mélységesen gyerekes a gondolkodásod, ideje lenne felnőni.SZerintem az a természetes,hogy egy férfi udvarol a nőnek, nem az, hogy egy nő rámászik a pasira.Linkelhetnék 1000 olyan kérdést, hogy: Pasik, szeretitek, ha egy lány nyomul? a válaszok töbsége az, hogy nem, mert akkor biztos k*rva a lány.Erről ennyit. Egyébént valószinű, hogy milliónyi lány mind hibás, de te persze teljesen normális vagy.Ha sorozatosan ennyi kudarc ér, akkor inkább magadban keresd a hibát, és próbálj meg javitani rajta.A külföldi társ keresése meg inkább a magyar nőkre jellemző, nem csoda, hiszen a férfiak többdége itthon olyan, mint te.
Jézusom! Mi a garancia arra, hogy a Skandináv lányoknak tetszeni fogsz???
Elmondom neked én nő létemre nem kellek sok mindenkinek (pedig nem vagyok bányarém), nem áll sorban 20-30 pasi csak maximum 5! De nem ismerkedem diszkóban! Sőt! semmilyen szórakozóhelyre nem járok!
Miért utasítanak el?
1. mert nem vagy az esetük(én sem vagyok mindenkinek az esete)
2. mert a csaj nem pasit fogni ment oda, hanem szórakozni
3. van barátja
4. a nőknek is elegük van már a ribanc pasikból akik csak azért nyomják a szöveget mert ingyen szexet akarnak.
Ne haragudj DE SENKI SEM FOG SÍRNI UTÁNAD ha azt várod el a nőktől, hogy ők nyomuljanak rád.
Ha egy nő komoly kapcsolatra keres társat, azt nem szórakozóhelyen teszi, a másik meg az hogy nem fut pasi után. Csak akkor ha egyéjszakás szex kell neki. De az ilyen ritka, az átlag nőnek erre nincs igénye.
26L
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!