Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért sokkal könnyebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sokkal könnyebb a nőknek párt találni? Miért sokkal nagyobb a nőkre az igény mint a pasikra?

Figyelt kérdés

Egy nő kisminkeli magát, elmegy egy szórakozóhelyre, ott szinte az összes pasit megkaphatja.Én pasiként elmegyek egy szórakozóhelyre jó ruhákban és örülök ha egy átlagos nővel összejön valami.

Alig van a férfiakra kereslet, mintha nem kéne a nőknek férfi, csak a férfiaknak nő, na szóval értitek miről beszélek, egy nőnek csak akkor nem lesz pasija ha nem akar, egy férfinak viszont sokat kell tepernie hogy legyen barátnője.

2011. máj. 8. 14:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mert a nők sokkal válogatósabbak külsőre.
2011. máj. 8. 16:19
 12/25 anonim ***** válasza:

15:50 és 58al egyet értek. Szerintem az a baj, hogy a mai csajok túl magasra teszik a lécet. még magukhoz képest is. Mindenki a legeslegjobbat akarja mindenből megkapni. Az meg, hogy a pasi teper ezerrel, mármár zaklatja, a csaj meg füle botját nem mozgatja, tiszta szégyen az ehhez hasonló "érdeklődés".

15:31 Veled hol lehet ismerkedni, ha nem discoban pl? Csak mert ha utcán leszólítjuk a csajokat stb más helyen, akkor meg valószínüleg az a válasz, hogy miért nem hagyjuk békén a nőket, hadd éljenek nyugodtan.

Bonyesz egy kérdés, az fix.

20F

2011. máj. 8. 16:33
 13/25 anonim válasza:

A legtöbb no általában egy éjszakai randiért szed fel emberkéket klubokban, de sajnos vannak olyanok is akik csak azért mert szeretnek játszani velük és mar a vérükben van az hogy nem telhet el egy buli anélkül hogy valakire rá nem akadnának, asztán dobjak oket. Ott van a harmadik típus, a nok akik elmenek szórakozni és ha bizonyos kereteken belül maradsz akkor nagyon jól tudod magadat erezni velük (nem nyomulsz). és persze meg marad a negyedik csoport akik azokból a nökbol ál akik túl zarkozotak, hidegek, vagy talán túl fent hordjak az torukat hogy fel lehesen oket szedni.

A kérdezonek: sajnos igazad van. Olyan világban élünk ahol a no próbál mindent kontrolálni és sajnos a férfiak meg adjak nekik eszt az esélyt, ezert is történik a kérdésben leírt helyzet. Gondold el mi törtene hogyha egy klubban ösze fognának a férfiak és nem adnának nekik semmi esélyt? Es ez át terjedne más klubokra is ha csak rövid idöre is. :))

2011. máj. 8. 17:02
 14/25 anonim ***** válasza:

úgy látom itt a válaszolók 90%-kának csak rossz tapasztalata van.Van sok normális nő is akikkel diszkóban is lehet ismerkedni,de úgy látszik ennek biztos van valami oka hogy nem jönnek össze a dolgok....

L19

2011. máj. 8. 17:31
 15/25 A kérdező kommentje:
Na igen, akkor megértenék a nők, hogy milyen helyzetben vagyunk:D mindenki mondja hogy nem nem, pedig a férfiaknak igen is nehezebb jelenleg ma magyarországon a párkeresés, én ezért fogok kimenni külföldre mert a magyar nők nem becsültek meg.Aztán majd lehet pityeregni, hogy nincs kivel összeházasodni aki rendes igazi férfi, dehát ezt akartátok hölgyek:)
2011. máj. 8. 17:33
 16/25 anonim ***** válasza:
Csak ne Erdélyt válaszd, mert itt nem jobb a helyzet.
2011. máj. 8. 17:44
 17/25 A kérdező kommentje:
Skandináviába fogok menni, svédország vagy finnország, ott olyan ha elmész egy szórakozóhelyre tök természetes ha odamegy hozzád egy nő, nem az van, hogy odamész midnenkihez és még akkor is húzzák a szájukat meg lekoptatnak.
2011. máj. 8. 18:02
 18/25 anonim ***** válasza:

"mindenki mondja hogy nem nem, pedig a férfiaknak igen is nehezebb jelenleg ma magyarországon a párkeresés, én ezért fogok kimenni külföldre mert a magyar nők nem becsültek meg."

Mélységesen gyerekes a gondolkodásod, ideje lenne felnőni.SZerintem az a természetes,hogy egy férfi udvarol a nőnek, nem az, hogy egy nő rámászik a pasira.Linkelhetnék 1000 olyan kérdést, hogy: Pasik, szeretitek, ha egy lány nyomul? a válaszok töbsége az, hogy nem, mert akkor biztos k*rva a lány.Erről ennyit. Egyébént valószinű, hogy milliónyi lány mind hibás, de te persze teljesen normális vagy.Ha sorozatosan ennyi kudarc ér, akkor inkább magadban keresd a hibát, és próbálj meg javitani rajta.A külföldi társ keresése meg inkább a magyar nőkre jellemző, nem csoda, hiszen a férfiak többdége itthon olyan, mint te.

2011. máj. 8. 18:17
 19/25 A kérdező kommentje:
Udvaroltam, de nem volt jó, ha egyszer senkinek nem jövök be, a nők meg ugye csak a sült galambot várják, a skandináv nők legalább normálisak, biztos nem velem van a baj, ha normálisan közeledek, udvarolok egy lánynak egy helyen aztán elutasít, utána odamegyek mindegyikhez aki tetszik, ők is elutasítanak, és midnenki azt mondja semmi baj velem, akkor csak velük lehet a baj, túl válogatósak, senki nem jó nekik, ők meg ugye nem jönnek a világért sem, ebből elegem lett, számomra ez felháborító, hogy egy férfinek itt kevesebb joga van mint egy nőnek.
2011. máj. 8. 18:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Jézusom! Mi a garancia arra, hogy a Skandináv lányoknak tetszeni fogsz???

Elmondom neked én nő létemre nem kellek sok mindenkinek (pedig nem vagyok bányarém), nem áll sorban 20-30 pasi csak maximum 5! De nem ismerkedem diszkóban! Sőt! semmilyen szórakozóhelyre nem járok!

Miért utasítanak el?

1. mert nem vagy az esetük(én sem vagyok mindenkinek az esete)

2. mert a csaj nem pasit fogni ment oda, hanem szórakozni

3. van barátja

4. a nőknek is elegük van már a ribanc pasikból akik csak azért nyomják a szöveget mert ingyen szexet akarnak.

Ne haragudj DE SENKI SEM FOG SÍRNI UTÁNAD ha azt várod el a nőktől, hogy ők nyomuljanak rád.

Ha egy nő komoly kapcsolatra keres társat, azt nem szórakozóhelyen teszi, a másik meg az hogy nem fut pasi után. Csak akkor ha egyéjszakás szex kell neki. De az ilyen ritka, az átlag nőnek erre nincs igénye.

26L

2.

2011. máj. 8. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!