Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról az emberről, aki senkinek titulálja azt aki gyárban dolgozik és ezért visszautasítja a közeledését? A mai világban még mindig vannak rangok?
Kedves Lassúnyuszi!
Fogj kezet akkor ezzel a sz@rházival!Ha mindenkinek 2 diplomája lenne nem tudom ki ülne a gyártósoron.Ja és hidd el valamennyi munkatársam művelt és értelmes attól függetlenül hogy itt dolgoznak.Némelyikbe még több emberség és szeretet szorult mint a 2 diplomás 3 nyelven beszélő irodán melozó emberekbe. És ez különböztet meg minket tőletek.
Annyi még, hogy...
Tegyük fel hogy külsőre rendben van az illető.
ÉS a munkája az ami mondjuk úgy h ciki....
De ennek ellenére 1 esélyt kaphatna az ember! Szóval legalább 10 percet, hogy leülsz és beszélgetsz vele! Mert az rögtön kiderül, hogy kulturált és h valamilyen szinten művelt e!
(Jó nem azokat az embereket értem ez alatt akiket minden nap látsz mikor kijön a gyárbol és megy a ksozos csehóba sörözni, meg füstölni!)
Ez a fiú bunkó nem vitás (mondhatta volna pl. hogy a szőke lányokat szereti ha a kérdező barnahajú vagy bármi mást amivel nem bántja meg).
Az más kérdés, hogy általában nagyon különböző neveltetésű, műveltségű emberek nem illenek össze, nem azért mert ne lehetne kedves vagy szeretere méltó valaki 8 általánossal, hanem azért mert egészen más világban él más az érdeklődése és max.fél órát tudnak majd egymással beszélgetni, egyszerűen vannak nem össze illő emberek ilyen szempontból is és egyáltalán nem gonoszság ezt kimondani, elismerni (de nyilván az egy lánynak mondani aki randira hív)
Szerintem kérdező te is inkább olyan párt szeretnél aki elismer téged és olyannak szeret amilyen vagy nem olyannak aki mellett mindig kicsit kissebbnek éreznéd magad, pláne nem ilyen bunkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!