Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál ez változó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál ez változó?

Figyelt kérdés

lehetséges egy lánynál az hogy a rondábbik fiút szeresse de azt azért mert szereti a fiú?

én 16 éves vagyok és hát nem egy szépség de egy lánnyal már hetek óta beszélgetek

aki szerintem nagyon szép

és hát azt mondta már hogy aranyosvagyok meg csak én vagyok ilyen nomrális vele meghogy majd találkozzunk is

felölem minde oké

na de furcsállom az ilyet mert eddig még nem volt ilyen hogy azért válasszon engem egy lány mert aranyos vagyok vele (én minden lánnyal aranyos vagyok tisztelem öket nem tárgyként nézek rájuk)

de tényleg nem vagyok szép és hát ebböl lehet majd valami?

szóval lehet valami abból is hogyha a másikfélt tényleg azért szereti mert nem egyböl a kinézetére alapoz?

2011. máj. 7. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

NEM CSAK A KÜLSŐ SZÁMIT! :( és azért kedves hogy ennyire lehúzzák a női nemet:(

szerintem van nála esélyed minnél többet próbálj vele találkozni de azért ne vidd túlásba tapasztalatból mondom. Miután már megszeretett akkor lehet kicsit több:D na hajráá én komolyan szurkolok neked:)

2011. máj. 8. 15:10
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) jó hogy van ez az oldal komolyan erőt merít
2011. máj. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!