Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál ez változó?
lehetséges egy lánynál az hogy a rondábbik fiút szeresse de azt azért mert szereti a fiú?
én 16 éves vagyok és hát nem egy szépség de egy lánnyal már hetek óta beszélgetek
aki szerintem nagyon szép
és hát azt mondta már hogy aranyosvagyok meg csak én vagyok ilyen nomrális vele meghogy majd találkozzunk is
felölem minde oké
na de furcsállom az ilyet mert eddig még nem volt ilyen hogy azért válasszon engem egy lány mert aranyos vagyok vele (én minden lánnyal aranyos vagyok tisztelem öket nem tárgyként nézek rájuk)
de tényleg nem vagyok szép és hát ebböl lehet majd valami?
szóval lehet valami abból is hogyha a másikfélt tényleg azért szereti mert nem egyböl a kinézetére alapoz?

nekem is az tetszett a baràtomba, hogy tudtam, hogy nagyon tetszek neki, aranyos volt velem, szerelmes lett belém, tudtam hogy nagyon szeret, ez bennem elindított valamit.
lassan màsfél évesek vagyunk és meghalnék érte annyira megragadott a szeretetével :)
szerelmesek vagyunk :)
szval kitartàs sikerülhet

köszi a válaszokat
hát igen két esélyes
eddig azt mondta csak énvagyok vele ilyen a többi meg bunkó votl vele... megegyböl szexre ment nála mindenki
neki ez tetszik hogy én kedves vagyok vele bókolok vele
csak attól félek hogy nem én leszek nála az alfa him szószerint....
meg hát mutattam magamról képet azt mondta aranyos vagyok :o)
bókolok neki * (sry elirtam)
amugymég annyi hogy azért reménykedek hogy tényleg nem olyan mint a többi lány és nem külsöre fog alapzoni...
én ismerek olyan embereket akik kövérek hosszu hajuak
és nagyon jó fejek hihetetlen jófej emberek
az meg a másik hogyha egy embernek kellöen jó hangja van már arra mennek a lányok :P

okés bár ez érdekes és ilyesztő is amit mondtál:D
jólesssz minnél hamarabb találkozni ^^

heh mint a baràtom :D (màr írtam)
elöször ö sem teljesen tetszett nekem külsöre, de istenem olyan édesen mosolygott, hogy azt sose felejtem el :D
és IMÀDOM ahogy énekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!