Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik sok lánnyal játszotok, úgy is, hogy nem akartok tőlük semmit, válaszolnátok?
Ha szembekerültök egy lánnyal,aki hidegen viselkedik veletek,vagyis nem veszi be a dolgot,hogyan esne?
Pl. lenézően nézne rátok,vagy ha köszöntök neki,akkor átnézne rajtatok?
Vagy ha egy lány beleesik a csapdátokba,de aztán koppan,és ellenetek fordul,undok lesz?Volt már ilyen?Írjatok légyszi tapasztalatokat,hogy ilyenkor mire gondoltok,mit szoktatok csinálni.
na ebben ne legyél biztos!
az pedig természetes sztem, hogy egy lánynak nemá egója legyen, mert behalok, már mondtam sztem, hogy egy lány tudja már hol a helye, de ha nem így van, én is hamar meg szoktam tanítani
az meg csak jó tanács, hogy elég rosszul veszi ám ki magát, amikor egy nem elit akarja az elitnek megmondani a frankót, és megmutatni, hogy neki márpedig egója van, mert ezen max jót szoktunk haverokkal nevetni, de komolyan venni nem lehet
na ezek szerint mi se állunk össze pár menetre ....
"""Csak azért, mert nem vagyok "elit"""
hallod drága, mindössze a lényeget hagyod le !!
írtam már korábban (de azt hiszem, más is), hogy a bizonyos elit származás nélküli értelmiségi elitnek nevezett réteg a lehető legrosszabb kategória ... (na főleg amelyik felkapaszkodik csak mert megszerez valami gagyi diplomát, és azt hiszi, most értelmiségi lett)
állandó bizonyítási kényszer van rajtuk ahhoz, hogy az önértékelésüket kicsit helyre tegyék, vagy legalábbis próbálják, na ez meg örökös frusztrációt okoz, azaz még jobban csúszik csak lefelé az önértékelés, és ez egy ördögi kör, én speciel a falnak megyek az ilyen egyfolytában bizonyító emberektől ... huhhh, na jó h mondtad, most már tuti nem ismerkedünk :)
Szállj már le a földre Kedves! Soha nem állnék össze veled! De szerintem ezzel nem vagyok egyedül!
Nem szaporítom tovább a szót. Légy boldog az egóddal, az elszigetelt kis világodban biztos boldoggá fog tenni :)De a szűklátokörűségen sajnos a pénz sem változtat.
Pá!
Szerintem hagyjátok! Ez a" nagy értelmiségi gyerek" NEM TUDJA FELFOGNI amit itt magyarázunk neki... Szánalmas szegény...Csak részvéttel tudok rá gondolni.Kis hülye...
(egy NEM elit csaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!