Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik sok lánnyal játszotok, úgy is, hogy nem akartok tőlük semmit, válaszolnátok?
Ha szembekerültök egy lánnyal,aki hidegen viselkedik veletek,vagyis nem veszi be a dolgot,hogyan esne?
Pl. lenézően nézne rátok,vagy ha köszöntök neki,akkor átnézne rajtatok?
Vagy ha egy lány beleesik a csapdátokba,de aztán koppan,és ellenetek fordul,undok lesz?Volt már ilyen?Írjatok légyszi tapasztalatokat,hogy ilyenkor mire gondoltok,mit szoktatok csinálni.
Menőcsávó:
Régen nekem sokkal jobban számított sok minden,mint a pénz és a külső.Aztán rájöttem,hogy hiába a műveltség, az empátia, ilyesmi, az elit körökben kell ez a buta lány típus...Mióta elkezdtem játszani az agyam, meg változtattam egy-két dolgot a viselkedésemen, a lábam előtt hevernek a gazdag, értelmes, helyes pasik...
Szóval arra jöttem rá,hogy mégis ez vonozotta oda hozzám őket,hogy hülye libaként viselkedtem....Addig valahogy miért nem vettek észre,amíg visszafogott voltam??
Írj!
Héééé ki mondta, hogy nem vagyok nagyon is intelligens?
Tudod, nálam az is alap, mint ahogyan minden elit családnál! Engem ne valami kigyúrt, pesti alvilági gazdag paraszthoz hasonlíts, mert az egy más kategória, én finom stílusú, budai úrifiú vagyok, és ezt a finom stílusomat minden körülmények között megőrzöm, számomra az intelligencia elsődleges! Na ezt gondoltad volna?
Megint ott kötünk ki, hogy sajnos én meg a csajsziknál tapasztalom, hogy gőzük nincs az intelligenciáról, volt már nem egy egyetemistám, és olyan buta volt, mint a föld, érzelmileg meg egy nagy nulla. Sőt, diplomásból is volt ilyenem. Na most akkor hogy is állunk ezzel? Én megint megfordítanám a dolgot, mert drágáim, nálatok hiányolom ezt a bizonyos intelligenciát, és az a helyzet, hogy ezt meg úgy felszedni se nagyon lehet egy diplomával, ehhez megint kell az elit környezet. Én viszont rendkívül sokat adok az érzelmi részére, és művelt ugyan lehet valaki (bizonyos szintig), de érzelmileg is intelligenssel még nem hozott össze a sors. Biztos rossz helyen "kerestem", de ismétlem, hogy engem ne alacsonyíts le a pesti gazdag paraszt szintjére!! Az nem én vagyok!
Kedves kérdező, sztem te is a pesti típusra gondolsz, ha azt mondod, hogy libaként figyelnek fel rád a gazdag pasik, de majd egyszer szedj fel valahogy egy budai elit srácot, és meglátod a különbséget. Szavakkal úgysem tudom elmondani, mindenesetre ég és föld a kettő.
Ja és nem kell lenézni, igaz még csak elsős vagyok, de abszolút értelmiséginek tartom magam, és az is természetes, hogy 2-3 egyetemi diploma a minimum, addig nem állok meg. Most is ugyan ki nem találnád milyen szakon tanulok, mert pont köze nincs a pénzhez, hiszen az megvan, azt nem tanulni kell. Én a tanulást valóban annak tekintem, mint stíluscsiszoló elem az életemben, és nem az anyagiak határozzák meg! Nem mintha máris nem lenne egy állat klassz, finom stílusom, de azért rám fér még, már csak a korom miatt is.
Szóval akkor a lányoknak mi is kell? Jó test, jó farok, extra elit környezet, stílus, értelmiségi lét, pénz, érzelmi intelligencia. Ez bennem mind megvan, de a csajok 99,99%-ból hiányolom. Hahó, miért lehet ez?
Amúgy meg tudjátok, mi nagyon érdekes? Egyszer fiúztam is, és a sráccal meg fullra megtaláltuk az összhangot, az érzelmek és egyáltalán a szellemiek terén is, a többi meg eleve oké volt. Vele valóban csak egy kellék volt a sok millás sportkocsi, és nem azt éreztem, hogy az volt a fontos neki, hanem én magam. Igaz, ő is elit származású volt. És! Életemben egyszer még egy komolyat beszélgetni is sikerült vele! Lehet, h én vagyok a barom, és inkább fiúznom kéne, mert ott tapasztaltam intelligenciát, minden jó volt, na de hát az a nagy probléma, hogy a lányokat szeretem, nem vagyok bu.zi. Na most pár fiús kalandtól még nem leszek az, most nehogy majd ezt akarjátok belém beszélni!
Nem mégis veletek van a gond, csajok? Hm ????? El kéne gondolkodni!
13:23 vagyok, ismét!
Azt mondtad, hogy inteligens és finom modorÚ vagy.Ez azt jelenti, h kiszórod a csajokat a kocsiból?? Egyébként nem tudom, más is így van e vele, de szerintem, ha valaki inteligens, az tiszteli valamennyire a másik embert, és nem úgy beszél a nőkről hogy pl. "szuka". Aztán ugyebár azt is írtad, hogy őszinte vagy. És akkor minden szerencsétlen libának megmondod, hogy megdu.glak és azán szevasz? Egyébként nem tudom, hogy észrevetted -e, de mindenki megmagyarázta neked a kérdésedet, hogy miért nem találsz magadnak normális lányt. MERT ŐK SZÓBA SEM ÁLLNAK VELED! És átnéznek rajtad, ami ugyebár téged nem érdekel...(mint ahogy azt az elején leírtad)Egyébként én is értelmiségi vagyok, ahoggy te mondanád. Elég komolyan lehet velem beszélgetni stb. DE nem vagyok elit származású. Egyébként azt is írtad, hogy te előnnyel indulsz a többi sráccal szemben. Hát nálam például eleve előnnyel indul az, aki nem játssza az eszét, és egy kiscit szolidabb... Hát ennyi...
18:12
ez mind szép és jó, de pont ott az IQ, hogy azért nem kezdenék veled, mert már induláskor tudnám, hogy a kapcsolatnak nem lehet jövője. itt nem a beképzeltségen van a hangsúly, amikor azt mondom, hogy elit legyen, hanem azon, hogy MÁS MENTALITÁS, MÁS GONDOLKODÁSMÓD, hiába van rendben az IQ meg hiába vagy jó csajszi, tök más a gondolatvilágunk. szal inkább előrelátó vagyok.
persze ha tényleg olyan vagy, nincs kizárva, hogy egy körre elvinnélek, de én frankón meg is mondom neked, hogy sexnél több nem nagyon lehet. azért mert ezek a dolgok stimmelnek, attól még eltérő körökben mozgunk, és ez alapjában megpecsételi kapásból az egészet, hiába is állnék úgy hozzá, hogy komolynak gondolnám.
most ez olyan furcsa? mondjuk figyusz, ha ilyen vagy, elképzelhető egy hosszabb kapcsolat is, de ez főleg sexre menne, oké, olykor dumálhatnánk, de sztem mindjárt az elején kiütköznének a különbségek. nem így gondolod? most őszintén! szted passzolnánk?
Igen, valószínű meg tudnék neked felelni, de szerintem idővel te húznád a rövidebbet. :) Azért, mert egy ilyen beképzelt pasi nekem is csak egy-két menetre lenne jó, és hiába passzolnánk, hiába felelnénk meg egymásnak, nem tudnálak tisztelni. Nem csak neked van egód, sorry :)
Na meg a másik, hogy én is találhatok olyan srácot, aki helyes, okos és a hangsúly azon van, hogy nem néz le! Csak azért, mert nem vagyok "elit". És egy ilyen kapcsolatnak valószínű nagyobb jövője van. Ne szállj el magadtól annyira, nem te vagy az egyedüli főnyeremény a világon :) És ezzel a mentalitással valószínű nem is vagy elég jó az elitnek SE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!