Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, akik sok lánnyal játszot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik sok lánnyal játszotok, úgy is, hogy nem akartok tőlük semmit, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Ha szembekerültök egy lánnyal,aki hidegen viselkedik veletek,vagyis nem veszi be a dolgot,hogyan esne?

Pl. lenézően nézne rátok,vagy ha köszöntök neki,akkor átnézne rajtatok?

Vagy ha egy lány beleesik a csapdátokba,de aztán koppan,és ellenetek fordul,undok lesz?Volt már ilyen?Írjatok légyszi tapasztalatokat,hogy ilyenkor mire gondoltok,mit szoktatok csinálni.

2011. máj. 7. 08:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Mondok én egy realitást! A gyökérséged miatt sosem lesz normális barátnőd. Mert normális lánynak nem kell ilyen "hűdefaszagyerek vagyok, enyém a világ" gondolkodású csávó. Akkor sem, ha a világ legjobb pasija vagy. De gondolom a magadfajta meg is elégszik a playmatek és plázastüncik színvonalával. Hasonló hasonlót vonz :)
2011. máj. 7. 10:45
 12/38 anonim ***** válasza:

Kéredező, mit értesz játék alatt???

Én is pl sok lánnyal kedves vagyok, ismerkedek, mert keresem az igazit. Egy tisztességes, hűséges, feleséget.

Egyikkel sem csólolózok és nem fekszem le velük. Mégis, látom, hogy sokan megsértődnek amikor "átesnek a rostán".

Most akkor pl. én is "játszom" velük a te értékítéleted alapján? És ha igen, akkor mégis hogy ismerkedjen az ember?

2011. máj. 7. 11:23
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

10:45

Nehogy azt hidd, hogy a gondolkodásom ilyen csak, amúgy meg van a nagy semmi mögötte, hanem ez alatt azt értettem, hogy én nem csak állat jó srác vagyok, hanem eleve olyan elit családból is származok stb, elit körökben mozgok, hogy a gondolaton túl, én ezt így is csinálom, mert így működik nálam.

Tudom, fiatal vagyok, de az nem változtat a tényen, hogy hozzám képest a legtöbben eleve alsóbbrendűek anyagilag is, életszemléletben is, és tehát megismétlem, hogy kinézetre is! Ja és akkor még add hozzá, hogy a farkam se semmi! Na mindezt összesítve azért elismered gondolom, hogy nekem kicsit mások a lehetőségek, és szabad olyat, amit talán másnak nem, és számomra a csajok játékszerek, mert nem tudnak felérni az én szintemig. Még egy ráadás: a kezem is qurva könnyen eljár, és híve vagyok annak, hogy azért egy fiú legyen a domináns, és bizony annak a két fülesnek olykor ott a helye!

Eddig ezt tapasztaltam, de ha netán találnék egy hozzám szellemiekben és anyagiakban is, életmódban is illő lányt, akkor elképzelhető, hogy megbecsülném, addig meg dobálom őket, ahogy nekem tetszik, mert én megtehetem. Azért megkérdezem ... sokan megtehetik?

Vagy mi ebben a furcsa? Nem jól gondolok valamit?

Még ha így is tűnik, a tényen nem változtat, hogy futnak utánam a csajok, és naponta válogathatok a kínálatban. Persze ez is fáj sokaknak biztos.

2011. máj. 7. 12:16
 14/38 anonim ***** válasza:
és nem kell most torpedózni a véleményem miatt, inkább örülnétek, hogy van olyan, aki őszintén megmondja!
2011. máj. 7. 12:26
 15/38 anonim válasza:

Igen. Lehet , hogy felsőbbrendűnek érzed magad. A leírtak alapján egy jó tulajdonságod van, hogy őszinte vagy. Egyébként szerintem ennél nagyképűbb , egoistább, és szemeteebb pasit mint te még nem láttam! Bocsi, de tudod az őszinteség... Egyébként meg tudod az a baj, hogy ha majd találsz egy normális lányt, az azért megismer ám téged rendesen is, mert gondolom akkor őt nem fogod dobálni ahogy te mondtad. És ott majd lesz egy kis bibi: tudod mi csajok hallgatunk egymásra. Nem tudom hány nővel volt eddig dolgod, de gondolom elég szép "hírneved" lehet a köreinkben... Ha pedig egy gazdag, " inteligens" bombanő

(és egyben r.banc) csajt találsz , akkor az majd fűvel fával csal téged, és ez egy darabig még működik, de tudod

hosszútávon ( még fiatal vagy) mongyuk 10 év mulva olyan boldogtalan leszel, és akkorákat fogsz koppanni, hogy majd nyúlsz a drogokhoz ha eddig még nem nyúltál, és szépen túladagolod magad. (sokak örömére) Egyébként nézd meg az "Excsajok szellemei" c. filmet, tipikusan a te példád. Amúgy mennyi idős vagy?

2011. máj. 7. 12:49
 16/38 anonim válasza:
+ Ellenpélda az uncsitesóm. Kitűnő érettségivel, a táncművészeti főiskolár járt, most modell. Chanel divatbemutató meg ilyesmik. Talált magának egy pasit, aki kőgazdag, inteligens, jóképű, kockahas minden. Az astoriába járnak vacsizni, meg ilyen helyekre, néhány száz m2-es "palotájuk" van stb. De az uncsitesóm szóba se állt vna vele, ha ilyen lett vna mint te.(kb 2 éve járnak) Szóval szerintem állítsd le magad.
2011. máj. 7. 12:56
 17/38 anonim ***** válasza:

19 vagyok (múltam), de most ez nem változtat semmin, dobálok én 25-30 körüli csajszikat is lazán ....

Sztem azért nem lehetséges amit leírtál, mert eleve ha az én elit köreimből találom meg a csajt, akkor ugye passzolunk életszemléletben, és eleve úgy állok hozzá, hogy nincs értelme játszani vele.

Na tudod nálam pedig megcsalás csak egyszer lehetséges, utána 2 füles kíséretében még aznap repül ki a kocsimból a földre (csak mert volt már ilyenre példa konkrétan, nem igazán érdekel, hol vagyunk).

De heyha, akkor fordítsuk meg a kérdést! Te lány vagy, oké, na most lány szemmel neked egyszerűen kellemetlen lenne tisztelni egy fiút, aki nem mellesleg állat jó srác és nem semmi háttere is van? Nálam jobbat nem talál, hidd el, szóval addig becsüljön meg, amíg tud, mert elég hamar berágok.

Na de gondolom, most a legfőbb problémád az lesz, hogy csak 19 vagyok ... pedig (nem kell elhinni) megfektettem én már az igazgatónénit is a sulinkban (30 éves), csak hogy tudja, hol a helye. Az mekkora poén volt ... jó persze tudom, ilyen csak egy elit, ultraliberális gimiben fordulhat elő, mint a mienk, szóval még azt is meg fogom kapni, hogy nem elég, hogy 19 vagyok, még hazudok is. Na sebaj, meglátjuk.

Azért ne legyél abban olyan biztos, hogy ha meglátnál, undorítónak találnál ... ja azt még kihagytam a felsorolásból, hogy a leírtak mellett még eléggé az élen sportolok is, szóval nem semmi testem is van, hidd el, és az agyam se üres, nem olyan véletlen, hogy megtehetem amit megtehetek. Bár azt vettem észre, hogy bármilyen értelmiségi is a csaj, egyértelmű, hogy a pénzre bukik meg a sportautóra, kb az se érdekli ki vagyok, úgyhogy ne haragudj, de én meg a lányokat hibáztatom, amiért olyan nagyon felszínesek, és én még komolyat nem találtam. Még a 28 évesnek is a mindene a felszín volt, persze pénz és pénz, de egy komolyat nem lehetett beszélgetni vele, annak ellenére, hogy full értelmiségi volt. Azt bezzeg bírta, hogy minden nap a 4 seasonban vacsorázzunk nem semmi pénzért, na kb ilyen tapasztalataim vannak.

Na ismét őszinte voltam. Remélem, nem bánom meg. Nagyon nem bírom a képmutatást.

2011. máj. 7. 13:10
 18/38 anonim ***** válasza:
amiket leírtál, az mind alap, csak nekem még stílusom is van
2011. máj. 7. 13:11
 19/38 anonim válasza:

Nem, gondoltam, hogy kb ennyi idős vagy! Plusz bocs hogy kihagytam az előbb a stílust, de tudod nálam meg ez az alap.

És azért vannak rossz tapasztalataid, mert aki nem a felszínes,nem a pénzre, meg a sportkocsira hajt,(ami ugye neked megvan) hanem a jellemre, (ami ahogy az eddig leirtaból neked elég érdekes, már "végigmentél" a fél országon, nem éppen arról vagy híres, hogy komoly kapcsolatot szeretnél) egy olyan lány, aki nem ezekre hajt, az szóba sem áll veled. Mer szintén őszinteség következik, neked az anyagiakon és a felsőbbrendűségi érzéseden kívül nincs másod. Szóval aki nem ezekre a felszínességekre hajt, az szóba sem áll veled.

2011. máj. 7. 13:23
 20/38 anonim válasza:
hoppá! a "nagy értelmiségi" nem tud err3e válaszolni??
2011. máj. 7. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!