Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményezőbbek a pasik?
Figyelt kérdés
(kort és nemet is írjatok)2011. máj. 6. 21:29
11/14 anonim válasza:
Azért nem vagyunk kezdeményezőbbek mert látjuk(most a nemdivatmeleg,nemszolizós,nemrajci.gán.ykodós fiúk nevében írnék :) )szóval látjuk hogy a lányok 90%-a a sok ilyenfajta pávára bukik,és ha esetleg valakinek nem futja armánira vagy 30k s cipőre vagy csak szimplán nem akar b.uzinak öltözni,arra rá se hederítenek a 90%-ba tartozó lányok....
ja,ez nem egy ilyen elkeseredős irományom volt :)van barátnőm,csak én nem öltözködéssel,hanem határozottsággal,poénokkal,stb-vel szereztem,a nem kezdeményező férfitársaimnak azt ajánlom h próbáljanak kinyílni,bátrabbal lenni,egyszer élünk,és ahogy láthajátok a kérdésben is,vannak olyan lányok is még akik nem a divatmajmolásra buknak :D
12/14 .Daniel. válasza:
Képzeld el hogy nem tartod magad jó nőnek de olyan átlagosnak inkább. Van egy párod aki szeret, de soha nem dicséri külsőd. Nagyon vágysz a szexre ezért megkérdezed hogy este lefeküdne-e veled és ezt kapod minden esetben: Jólvagy?veled?xDDD Hagyjál már :DD Fogd a kis műpéniszed és dugd fel magadnak na csőőőxD Mivel ez rosszul esik neked ezért hogy bizonyítsd veled érdemes lefeküdni keresel más pasit de ők csak kiröhögnek és azt mondjak: hogy képzeled hogy idetolod azt a ronda arcod?:DD tipli van :D Előre szólok ezeket a szövegekt csak kitaláltam mert nekem nincs ilyen problémám csak próbáltam vázolni a másik oldalról. De csinálhatod úgy is hogy semmilyen smink nélkül próbálsz pasizni és tetszeni a pasiknak. :) Nem kicsit lesz nehezebb dolgod ha nem vagy természetes szépség.
13/14 anonim válasza:
Az utóbbival egyetértek, ez igaz a nők 90%-ára. De mondok jobbat: aki nagyon csúnya, és nem gazdag, az egyetlen nőnek se kell, ezért az ilyeneknek (pl. nekem) nem is érdemes kezdeményezni.
14/14 anonim válasza:
személy szerint elegem van a visszautasításból. igaz csak kevésszer történt, de akkor nagyon-nagyon rosszul érintett mert többet éreztem puszta vonzalomnál. nem beszélve arról, hogy az sem mindegy, hogy utasítanak vissza! tapasztalataim szerint meglehetősen álszentek a nők. nem úgy viselkednek mint ahogy fordított helyzetben elvárnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!