Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kezdeményezőbbek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményezőbbek a pasik?

Figyelt kérdés
(kort és nemet is írjatok)
2011. máj. 6. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én azért, mert senkinek se tetszem. 25/F
2011. máj. 6. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem nincs pénzem egy komolyabb kapcsolathoz.

F/30+

2011. máj. 6. 21:36
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem most jogsira kell a pénz
2011. máj. 6. 21:38
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

mert az utóbbi időkben átalakultak a dolgok....

Túl sok elutasítást kapnak a pasik...és ez még NEM is lenne gond, HA normálisan közölnék velük , hogy bocs de nem jösz be....NEM!

ehelyett mivan??!!??

Ehelyett, lenézik őket, vagy kiröhögik, vagy egyszerűen rájuk sem néznek a nők pedig ott áll mellettük az illetű, vagy elküldik azzal, hogy "mit akarsz teee, úristen hogy nézel ki , kinek kellenél te..."

2011. máj. 6. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:

nem tudom.én kezdeményező vagyok,de nem tudok 1000 felé szakadni:(

pedig jó lenne néha,mert tetszem a lányoknak.

24/ff

6/14 valaki a tömegből ***** válasza:
Igaz nekem nincs túl sok tapasztalatom-e téren, de szerintem ez személyiség kérdése, lehet hogy a környezetedben olyan fiúk vanak akik viszahúzódóbbak, de hidd el vannak bőven azokból is akikben még él az ősi vadászösztön xD
 7/14 anonim ***** válasza:
jah és 19 F, a jogsis:D:D
2011. máj. 6. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én se kezdeményezek túl sokat, pontosan a negatív tapasztalatok miatt. Egy esetben lépek ha a lány jelez hogy szimpatikus vagyok.(pl.:Mosoly)

24/F

ui.: most szakítás után pl. több jelzés is volt, de mégis úgy voltam vele hogy nincs kedvem belebonyolódni egy újabb kapcsolatba :)

2011. máj. 6. 21:42
 9/14 valaki a tömegből ***** válasza:
Ja az lemaradt hogy 17/f
2011. máj. 6. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!