Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok, nálatok mi az ami bejön egy fiúban? És miért számít a legtöbb lánynak az hogy a gyereknek facebookon legyen minimum 120 képe és akk. tuti hogy jófej? Ha meg pl csak 15 van neki akkor csicska vagy valami
én szeretem a kék szemű, hosszabb hajú fiúkat, akik aranyosak, nincs nagy pofájuk, és meg tudnak nevettetni:)
az se érdekel, ha nincs facebookja.
16L
facebook? az sem zavar ha nem tagja, nem érdekelnek a képei mert ha ismerem és tetszik akkor lesz*rom hogy ő mit csinál facen. Bármilyen szar embernek lehet 120 képe photoshop segítségével.Meg egyébként sem fiús szerintem az ha valaki sokat egózik mondjuk ez lányoknál is visszataszító.. (főleg a tükörben fényképezkedés)
A frizurája szerintem mellékes lehet össze vissza, bonygyi, göndör, kopasz kinek mi áll jól, csak tudja hordani.( ne akarja kizárólag a focista séró trendet követni..)
Mindenképpen pozitív legyen, legyen vicces de azért vegye észre ha nem vagyok rá vevő, vagy rossz kedvem van akkor ne jöjjön ócska poénokkal inkább értsen meg, hallgasson végig ne csak magával törődjön.
Önbizalma legyen és legyen tisztába magával, érett gondolkodású legyen.
Ja meg utolsó sorban ne hordjon V nyakú felsőt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!