Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon eljön az idő nekem is?
Hellosztok
vajon eljön az idő mikor én is megtalálom a saját párom?
és nem azt a fajtát aki átver ,lenéz ,gunyosan röhög rajtam?
F/16 vagyok és még nem volt barátnőm
már az rossz?
én szerintem simán tudnék már barátnőzni de sose adatott meg nekem :(
mindig az ilyen "hát én menő" vagyok hülyegyerekek jönnek be a lányoknak?
és ha nem volt barátnőm
még várjak?
vagy azért 16 évesen már ideje lenne?
és ha ugyvan hogy már ideje lenne akkor van olyan Lány még Magyarországon aki tényleg azért szeret mert normális vagyok?
komoly válaszokat kérnék

Bőven van még időd barátnőzni, hiszen még csak 16 vagy, bár én beszélek, aki már 14 évesen vágyik egy kapcsolatra. :)
Ismerkedj minél többet, és egyszer csak rád talál a szerelem.
Ja és én pl. nagyon is megbecsülöm a "normális" fiúkat. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy van aki becsüli a normálisakat is.
14/L

azért írtam, mert:
1, már nekem is elegem van az ilyen kérdésekből
2, nekem is vannak gondjaim, mégse jövök ide rinyálni
3, belekötöttél egy sima poénba

Nekem se volt még semmi komoly kapcsolatom. Nyugi majd te is megtalálod :)
16/f
1. kit érdekel hogyneked eleged van ezekböl a kérdésekböl? akkor ne irj
2. azért jövök ide "rinyálni" mert ez a "gyakorikerdesek.hu" és nem az aszto show ,sok dologra kaptam már választ
3.- ra inkább nem mondok semmit .... :)

hidd el a normális srácokból van kevés mamár, pedig azok kellenének :D
16 évesen még nem késtél le semmiről, van olyan aki idősebb és még nem volt neki senki..Én úgy vagyok vele ha nem keresem akkor megtalál vki, ha keresek akkor biztos nincs senki :D Menj el társaságba, haverokkal,barátokkal ide-oda, ismerkedj köss kapcsolatokat, csak észre kell venni a normális lányokat is..Na menj vár a NagyVilág :DD

itt egy könyv e-mailedre kiküldik ingyen, sztem nagyon sok okosság van benne!! Minden amit a csajozásról tudni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!