Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lép már valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép már valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akinek bejövök. Elhívott randira, el is mentünk, nagyon élveztem. Csak egy probléma volt: hozzám se ért. Most nem a fogdosásra gondolok, de nem fogta meg a kezem, nem húzódott közelebb a moziban, nem érintett meg "véletlenül, amikor közelebb haladtunk el egymás mellett. És azóta se történt semmi, pedig mindennap együtt megyünk ebédet venni, és együtt eszünk.

Két dolgon gondolkoztam: vagy várja, hogy én lépjek, mert "ő leadta a passzot", vagy pedig nem sok tapasztalata van.

Ötletek?

18/L

2011. máj. 4. 03:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha valaki elhív randira,az nem véletlen.Egy közömbös embert nemhiszem hogy elhívnának randira.Amit leírtál az alapján arra következtetek,hogy nem akarja elszúrni a dolgot,lehet hogy nincs túl sok tapasztalata,vagy csak nagyon izgul,hogy nehogy elszúrjon valamit.Ha nem közeledik,akkor lépj te!Hívd el sétálni,és közben megfoghatod a kezét.Ha nem utasít el,akkor egy kis pihenő közben adhatsz neki egy puszit is.Ha elfogadja,akkor jó esély van egy kapcsolatra.Feldobhatod a témát,hogy mi lenne ha együtt aludnátok éjszaka,vagy szerveznétek valami jó kis programot kettesbe,ez nagyon jó lehetőség a szerelem kibontakozására.

Remélem tudtam segíteni,sok szerencsét kívánok :)

2011. máj. 4. 03:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű, hogy nincs sok tapasztalata. Én is ilyen voltam, azt hittem, ha megadom a tiszteletet, nem fogdosom meg első alkalommal a lányt, akkor majd ez bejön nekik. Később rájöttem, hogy ez így nem járja, de az hosszú rögös út volt, míg eljutottam a felismerésig, nagyon sok csalódással.

Ne aggódj, mert biztos tetszel neki nagyon, és éppen ezért nem érintett meg, mert fél, hogy azzal elszúrná. Ha te vagy a tapasztaltabb, lépj te. Ne várd őt, mert ő annak örülne a legjobban, ha megmondanád, vagy megmutatnád neki, mit szeretnél, hiszen ő nem tudja.

2011. máj. 4. 04:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Gátlásos, bátorítást vár, légy vele türelmes és kedves!
2011. máj. 4. 07:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a rendes és értelmes válaszokat!

Meg persze a "rejtett" üzenet is tetszett. :D (Hogy igazán tetszem neki.)

Akkor megpróbálok beszélni vele. Igazán kedves a srác, és nagyon szeretném ha sikerülne ebből valami, szóval remélem minden jól megy. :)

És a második hozzászólónak: az a gond, hogy van különbség a fogdosás és az érintés között. Egy kis érintés a háton, kézen az olyan érzést ad a lánynak, hogy annyira tetszik, hogy le se tudod venni róla a szemed és csak meg kell érintened. Természetesen egy jó letenyerelés nem nyerő, legalábbis nem nálam. De legalább egy idő után megtanultad. :)

2011. máj. 5. 03:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!