Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MSN-en hogyan hívjam el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MSN-en hogyan hívjam el randira?

Figyelt kérdés

Még nem beszéltünk, és egyszerre bele, hogy csak azért vettelek fel hogy megkérdezzem lenne e kedved valamikor, valahol találkozni?

vagy muszáj fél órás bájcsevegés, és ha muszáj, miről?

2011. máj. 3. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

XD

Szerintem gondolatátvitelel is elintézhetedXD

2011. máj. 3. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdheted így is.Ez éppen jó ok a megismerkedésre.Eztán elkezdtek "bájcsevelni" és te mindig említsd meg ,hogy mit akarsz Tőle
2011. máj. 3. 20:06
 3/12 modian ***** válasza:
szerintem meg ne msn-nen intézd ezt, de Te tudod....
2011. máj. 3. 20:08
 4/12 anonim ***** válasza:
sztem se. kérdezd meg személyesen. vagy előbb ismerkedj meg vele, és utána
2011. máj. 3. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Úristen!Haggyátok már az MSN-t nem erre való...Arra való, h a haverokat kihívd focizni, ha nincs kedved végigmászni a városon...Ilyen hülyeséget, hová fajult ez a világ...

Ennél már csak az szánalmasabb amikor csaj nyomul a srcára msn-en...

2011. máj. 3. 20:14
 6/12 A kérdező kommentje:
sajnos csak elektronikai úton tudom intézni, ez van. úgyhogy lehet hanyagolni a hováfajulezavilág témakört.
2011. máj. 3. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
de sehogysem lehetne megoldani am? busz, suli...?
2011. máj. 3. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
,,Gyössz töcskölni?"
2011. máj. 3. 20:20
 9/12 hümi ***** válasza:

Felveszed és térj rá a lényegre :D

"bájcsevegés" is jó lenne először, én pl. nem szeretem ha valaki már rögtön így rákérdez a neten :D

Kérdezd meg mik a kedvenc helyei, mit csinál a szabadidejébe, ha találtok valami közöst egymásba akkor "nem lenne kedved hozzá..?!" na és a többi már a te dolgod :D

2011. máj. 3. 20:25
 10/12 Chuck ***** válasza:

Rég rossz, ha neten akarod megbeszélni vele....nem azt mondom, hogy nem jó, de én ha kellene/lenne rá alkalom végszükségletben csinálnám...

De akkor hajrá, kérdezgess tőle kedvenc dolgokat stb-stb..aztán szép lassan rátérsz, hogy mit szeretnél...

2011. máj. 3. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!