Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem mindig csak a ronda fiúk találnak meg, akik méghozzá nem is jófejek?

Figyelt kérdés
az összes helyes srác más csajt talál magának...az én társaságomat mindig csak csúnya srácok keresik és nem is jófejek...mit tegyek?
2011. máj. 2. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Talán csak saját magukkal akarnak haverkodni, és nem veszik észre, hogy nem egy tükör vagy, hanem ugyanolyan ronda vagy, mint ők.
2011. máj. 3. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Definiáld neked mi a ronda. Milyenek azok a srácok akik eddig kezdeményeztek nálad? Mostmár kíváncsi vagyok. Ja meg hogy hány évesen gondolkodsz így.

26 ff

2011. máj. 3. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Akit nem tartasz a magad álompasijának, vagy nem tetszik, az a fiú még nem feltétlen ronda. 24L
2011. máj. 3. 15:45
 14/14 Chuck ***** válasza:
100%

De-de...mostanság így van ez...

1-2 csodabogár van akik bejönnek a csajoknak, többi, csak: elmegy-ronda-phujj...stb..

2011. máj. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!