Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy engem mindig csak a ronda fiúk találnak meg, akik méghozzá nem is jófejek?

Figyelt kérdés
az összes helyes srác más csajt talál magának...az én társaságomat mindig csak csúnya srácok keresik és nem is jófejek...mit tegyek?
2011. máj. 2. 23:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy Kérdező?
2011. máj. 2. 23:56
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
valószínűleg mert te is k*rvára ronda vagy, csak nagy az elvárásod... mint sok más társadnak
2011. máj. 2. 23:59
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
nagyképűség!
2011. máj. 3. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Ordítva küld el őket melegebb éghajlatra és utána garantált hogy senki nem megy oda hozzád.
2011. máj. 3. 00:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A rondáknak is kell járni valakivel, ha már Edward foglalt. Ezek után szívesen látnánk képet rólad.

Amúgy meg ha az adoniszok kellenek, szerezd meg őket, ne várd a galambot.

2011. máj. 3. 00:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg nem túl jó a testbeszéded, so akit magadhoz vonzanál, az nem érti a jeleket, amiket küldesz, a ronda/fura/béna srácok meg amúgy is félreértelmeznek mindent és megtalálnak. :D

Vagy hasonló hasonlót vonz.

2011. máj. 3. 01:13
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem érzik rajtad, vagy látják rajtad, hogy nálad biztos van esélyük ha már a "szép" és "dögös" csajoknál nincs. Náluk be sem próbálkoznának hidd el. Szerintem te vagy egy kicsit egoista. Bocs. 24L
2011. máj. 3. 06:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez nekem is ismerős...

Pedig mások azt mondják, hogy szép vagyok.

Nekem csak 1 fiú kéne, de...

2011. máj. 3. 07:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez nekem is ismerős!! Pedig nekem is azt mondják szép vagyok de nekem 1 fiú ismerte be és az is nagyon aranyos volt!! A többi meg... De ha nem vesznek észre a helyes fiúk hát akkor tegyél róla hogy észre vegyenek a ronda fiúkat pedig koptasd le magadról!!!!
2011. máj. 3. 07:57
 10/14 Chuck ***** válasza:
Miért nézik le a ronda/kevésbé szép/ fiúkat, nem értem meg soha....
2011. máj. 3. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!