Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Olyan nincs, hogy valakitől ilyen flegma stílusban kérünk randit("ha nem írok, nincs randi").
Ha valakivel megbeszélsz valamit, akkor tiszteld meg annyival, hogy tartod az adott szavad.
Csak akkor mondd le, ha nagyon nyomós okod van, és ezt közöld is az illetővel.
Senki sem szereti, ha nem veszik komolyan, és ezért sikerült olyan jól a randi a barátnőddel. Ő legalább megtisztelte a jelenlétével, és láthatta a srác, hogy kivel jár jobban. Tanulópénz.
2011. máj. 2. 16:42
12/18 A kérdező kommentje:
Jól van.Tudjátok nem tudom nektek mi fontosabb?! Ha a húgotok kórházban van,és bemenni hozzá,vagy a pasitokhoz rohanni.Mert nekem nem az utóbbi,ezért is nem mentem el. A másik,hogy megbíztam a barátnőmben,ezért mondtam el neki mindent.
akkor most megtanultad hogy ne bizz meg benne.amúgy írhattál volna neki, hogy bocs húgom kórházban nem tudok menni egy sms és kész, alap,hogy írunk ha nem megyünk és nem a fordítottja
2011. máj. 2. 16:48
14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat! Nem akartam belevonni a húgomat,de enélkül nem értettétek. Tegnap mondtam neki,hogy valósínűleg nem fogok tudni írni,és ha így lesz nem otthon leszek,hanem a "dolgomon",de ha írok otthol vagyok és készülök a találkára.A barátnőm pedig csak úgy megjelentott,holott van barátja,aki nagyon szereti őt...Remélem értitek,nem szeretnék tovább magyarázkodni! Még egyszer köszi a válaszokat...
Érthető hogy így cselekedtél, hisz csak 15 éves vagy :).
2011. máj. 2. 16:59
Csak egy kérdés..
A húgod mikor ment kórházba( jobbulást neki egyébként)A randi megbeszélése előtt vagy után? Mert ha már kórházban volt vagy tudtad hogy be fog menni,akkor nyugodtan meg lehetett volna mondani a srácnak,hogy
"bocsi,de egyenlőre nem tudunk randizni,mert a húgom megy a kórházba(vagy a kórházban van)
De ezt meg is lehetett volna írni neki,hogy ne haragudj,de nem tudok menni mert a húgom kórházba került.
Arról nem is beszélve,hogy mindkettőre el tudtál volna menni a kórházi látogatásra is(hiszen ott nem szokott az ember max 1-2 órát lenni) és el lehetett volna menni a randira is..
2011. máj. 2. 17:03
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,átadom Neki! Már ott volt,csak tegnap este rosszabbra fordult sajnos az állapota,és még nem éreztem annyira közelinek a viszonyunkat a fiúval,hogy elmondjam neki. Na szóval és úgy volt megbeszélve,hogy ha még rosszabbul lesz mindnekép ma bevisznek hozzá a szüleink,mert elég távol van tőlünk a kórház(falun élünk,a kórház pedig egy távolabbi városban van,mivel a közeli nem volt jó). A lényeg,hogy nem akartam mindezt elmondani neki,ezért csak annyit mondtam neki,hogy ha nem írok,dolgom van.
a kapcsolat alappillére az őszinteség,hisz ez az információ nem kínos sőt teljesen érthető ha a húgod miatt kórházba kellett menni,ott rontottad el amikor nem mondtad ezt el neki és nem látom miért nem tetted ezt.Olyanról már hallottam hogy valaki a saját betegségét titkolta mert nem akarta terhelni a másikat,de ha már kénytelen vagy a másikkal közölni teszem azt egy randi lemondása végett, akkor nincs értelme tovább titkolózni.A barátnőd meg egy szemét,hogy kihasználta a naívságodat és lelépett a palival,de a srác is piszok,hisz egy rosszul lemondott randi még nem ok arra hogy leléceljen.Beszéld ezt meg a sráccal és ha még mindig duzzogi marad akkor inkább hagyd ott,hisz akkor már az elején nem ért meg téged és nem támogat
2011. máj. 2. 18:33
További kérdések: