Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú hogyan közelítsek hozzá? Ő 18 én 13.
Én is 14 éves voltam, mikor megismerkedtem egy 18 éves sráccal egy nyári táborban. Teljesen jól elvoltunk, beszélgettünk egész nap, együtt mászkáltunk mindenhova, este pedig mentünk bulizni. Vele csókolóztam először életemben. Többet is akart volna, de akkor még azt se nagyon tudtam, hogy mi fán terem a dolog, úgyhogy nem mentem bele. Azóta is 'ismerősi' viszonyban vagyunk, és nyaranta ha találkozunk, ugyanolyan jól elvagyunk egymással, persze nem olyan közeli viszonyban, mert mindkettőnknek van azóta komoly kapcsolata :)
Általában pont ez az a korkülönbség, ami sok szokott lenni ebben az időben, később, pl. mikor te 20 leszel, a srác pedig 25, ott már teljesen normális lesz a dolog.
Viszont ha tényleg jól elvagytok egymással, megértitek egymást, stb, akkor nincs probléma. A haverok meg le vannak ejtve, nem az ő kapcsolatukról van szó, hanem tiétekről.
Az a baj,hogy ő már szexre vágyik,és sok lenne a vita ebből kifolyólag.Ha már elnyerted a kegyeit,akkor beszélj
vele,hogy nem-e baj,ha pár évig még nem feküdtök le.
Ha azt válaszolja,hogy baj,akkor az egész reménytelen.
Énnekem is ilyen problémáim volt*ak..xD
Én 13 a srác 17.Hát nemvolt semmi mert tök odavolt*am érte.És mivel tesómék haverja sokat tudtam róla.Mindig tudtam mikor ér be a vonatja és lementem elé.szimplán mintha véletlen lenne..hehe*Meg megszereztem a telefonszámát esténként T-percel felhívtam és sokat beszélgettünk.. De ugye ő tudta hogy szeretem mert mondták neki..xD..De am nagyon vicces volt mindig azt mondta hogy majd 2 év múlva..de azvolt a baj hogy volt-van csaja is!Még most is talizunk és hogy ez a dolog nemrég volt*még mindig tetszik.És még most is örülök ha találkozunk.De amúgy szerintem nincs esélyed..ez a korkülömbség...Egy jó tanács:keress mást.csak csalódni fogsz.egy 18 évesnek egy vele egyidős lány kell akivel bárhova elmehet stb..
köszi a válaszokat
amúgy nagyon jó hírem van kérdezte hogy akarok lenni a barátnöje és én igent mondtam ez vasárnap volt olyan boldog vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!