Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú hogyan közelítsek hozzá? Ő 18 én 13.
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 10:23
1/24 anonim válasza:
hát beszélj vele vagy próbálj mindig rá nézni , közelében lenni le esik neki onnan már csak rajta múlik 20/f
2/24 A kérdező kommentje:
köszi a választ de nem túl sok a korkülömbség?
2009. márc. 8. 10:32
3/24 anonim válasza:
Szerintem így,hogy te 13 vagy ő meg 18 így nagyon sok ez az 5 év.Hisz te még gyerek vagy.ÉS szerintem a fiú sem úgy tekintene rád mint egy nőre,hanem mint csak egy gyerekre.Amúgy ha te 18 lennél ő meg 23 akkor már nem lenne sok az az 5 év.
4/24 anonim válasza:
DE szerintem sok!Hozzá 15-16 év körüli lányok illenek,ennél kfiatalabbal nem fog kezdeni!
5/24 A kérdező kommentje:
kösz ia gyors válaszokat amúgy szerintem is kicsit sok az az 5 és amúgy a második válaszolával teljesen egyet értek
2009. márc. 8. 10:41
6/24 anonim válasza:
Nekem is volt 13 éves koromban egy kapcsolatom, a fiú 4 évvel volt idősebb. másfél hónapig ment a dolog köztünk... de aztán én nem akartam még lefeküdni vele...ő már igy nem szeretett annyira...és vége lett...
Ezt csak azért írtam le h tudj példát "venni" .. nem vagyok benne annyira biztos hogy jó ötlet lenne belemenni egy ilyen kapcsolatba... még barátként sem..mert lehet h majd olyat teszel amit majd megbánsz
7/24 anonim válasza:
Sehogy ne közelíts, mert lehet visszájára sülne el a dolog. Mármint, inkább kiröhögne, mint kedvesen viszonyuljon hozzád.
8/24 anonim válasza:
szerintem is sok az az 5 év. a barátom és énköztem is 4 és fél év van, de nálunk már más, ő 21 múlt, én 17. de inkább keress egy fiatalabbat
9/24 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem anyira sok atol függ hogy milyen felfogásuk vagytok:)
a töbiek má le írták elötem:)
10/24 anonim válasza:
szreintem se tudnál hozzá közeledni sehogy....gyakorlatilag ő már felnőtt, te meg még gyerek vagy hozzá képest... majd max 15-16 évesen már nem fog ennyire számítani a korkülömbség, de most épp olyan határokon vagytok, hogy elméletileg két generáció is van köztetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!