Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Funktasztikus kérdése:

Mit tennétek a helyemben a többi lent?

Figyelt kérdés
Nos adott egy ercra nagyon szép lány viszont testre kevésbé nos ő leakarja adni a felesleges.....és tetszem, neki és nekem is ő..csak nekem az olyan lányok nem jönnek be aki annyira testesek de tényleg arcra nagyon szép..a randin kézfogás volt...szval szerintetek is megérné vele járnom hogy ha lefogyik és idő után csinos csaj lesz belőlle és vele vagyok vagy hagyjam a fenébe?
2011. máj. 1. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:

tetszik, de nekem az olyan lányok nem jönnek be...

Most tetszik vagy nem?!

Olyan baromság, hogy van 5 kiló feleslege a csajnak, akkor már nem kell...

F28

2011. máj. 1. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Arcilag nagyon:D de nem 5 kiló:D
2011. máj. 1. 20:53
 3/9 anonim válasza:

Mondjuk ha a személyisége is tetszik az arcán kívül és csak a súly a probléma akkor szerintem megéri.

Belőled is meríthet erőt a sikeréhez. Plusz mehettek együtt sportolni, ami nagyon jó program.

2011. máj. 1. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
utána meg én bánnám hogy ha tébnyleg joformában van de lekéstem:D utána meg csak szivnám meg bánnám:S:D
2011. máj. 1. 21:03
 5/9 hümi ***** válasza:

tetszik vagy nem tetszik?! döntsd már el :D

ha csak a súlya nem jön be attól sztem simán próbáljátok meg.. aztán elmehettek együtt futni stb. :D

2011. máj. 1. 22:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha jól megvagytok egymással, mindent bele, szerintem semmi akadálya :)
2011. máj. 1. 22:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. máj. 2. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem jarj vele,de csak ha tenyleg szereted. ha csak azert,h ha lefogyik és utana bombanő lesz,akivel dicsekedhetsz,akk fölös az egesz :/

de ha tenyleg szereted....akkor jarj vele estenkent ,vagy reggelente futni:D akk tuti,h lefog fogyni:DD

2011. máj. 10. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm csak az a baj én városi vagyok ö meg amellet lakik:D
2011. máj. 10. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!