Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem válaszoltok?
21:00
Miért, te olyanoknak írtál, akik neked nem tetszenek?
Én voltam regelve ilyen oldalon, küldtem is levelet, kaptam is. Eleve úgy álltam hozzá, hogy 10 elküldött levélből 2-re jön válasz, de az az illető komolyan érdeklődik személyem iránt. A többiek valószínűleg megnéztek, úgy döntöttek hogy nincs bennünk elég közös/ nem kölcsönös az érdeklődés, és jobb ha nem raboljuk egymás idejét. Nekem ezen eszembe sem jutott megsértődni..
Akik nekem írtak, azok között voltak bunkók - nekik eleve nem írok vissza - és voltak, akik úgy írtak nekem, hogy semmiben sem feleltek meg annak, amilyen emberekkel ismerkedni akartam, tehát nyilván el sem olvasták az adatlapomat, csak a képemre reagáltak. Velük kapcsolatban sem tartottam érdemesnek időt pazarolni rájuk.
A gond azokkal van, akik megfelelnének belsőre, de kívülről abszolút messze esnek attól a kategóriától, ami számomra ideális lenne. Én mindig úgy éreztem, nincs jogom őket megbántani azzal, hogy közöljem, nem tetszenek, mert ez nem olyan tulajdonság, amiről tehetnének. Akkor inkább tartsanak engem bunkónak, aki nem válaszol..
Szóval ha valaki nem válaszol, ezek az okok is állhatnak a háttérben. De a legtöbben szerintem tényleg a saját egójukat akarják növelni ezeken az oldalakon..
Esetleg, mert nem előfizetéses tagok, és limitált, hogy egy hónap alatt hány válaszlevelet írhatnak? Mert velem így volt. És mennyivel jobb egy olyan levelet kapni, hogy bocs, nem jössz be, mint nyugtázni, hogy OK, nem válaszolt, tehát nem keltettem fel az érdeklődését?
Lehet, hogy érzéketlen vagyok, de 200 soros kisregényeket el sem olvasok- ezekről ordít, hogy egyszer meg lettek fogalmazva vérrel-verejtékkel, utána csak CTRL C CTRL V....
Illetve, ha hemzseg a helyesírási hibától a levél, vagy annyiből áll az egész, hogy "szia, van kedved ismerkedni?" akkor sem szoktam visszaírni.
Sok olyan férfi van, aki nyilván napi tizen-huszon egyenlevelet küld ki, hogy a nagy számok törvénye szerint valaki csak visszaír... Nincs gondom azzal, aki nem végzett sok iskolát, de amikor olyan srác ír, aki Borsodban favágó, azért meglepődöm. (Bp-n élő egyetemet végzett nő vagyok....)
Reflektáljon arra, amit az adatlapon olvas. Hogy jé, én is olvastam a kedvenc íródtól ezt vagy azt. Vagy jé, én is megdöglöm a mákos tésztáért. Vagy jé, látom szereted X filmet, mit szólsz Y-hoz, szerintem az is hasonlóan tök jó. Hogy azt érezze az a szerencsétlen lány, hogy itt most neki írnak, személy szerint, nem egy potenciális nőnek, aki hátha esetleg... De azért legyen hiteles, mert a "jajdeszépaszemed babám" típusú szövegek azért elég kétesen hangzanak.
Csak az az érzés kell, hogy igen, tényleg elolvasta az adatlapomat, szánt rá egy percet, hogy valami szeméyre szabott üzenetet tudjon megfogalmazni.
Cáfolom, hogy a nők, legalábbis a normális nők csak a kockahasú, kigyúrt, merdzsóval-audival-bmw-vel járó fickókra buknak. Semmi gond a kis pocakkal, a kopaszodással, az öreg verdával, ha izgalmas személyiség, jó humor és értelmes ember társul hozzá, aki bízik magában, és tudja mit akar az életben.
Hát... nem akarom elkeseríteni a fiúkat, de a személyes tapasztalatom is az, hogy a nők túl népszerűek, mert ti mertek és van kedvetek kezdeményezni :) Aminek én nagyon örülök, de 2 napot bírtam egy társkereső oldalon, mert levegőhöz is alig jutottam, annyi levél, stb. zúdult rám. Megnéztem, írt nekem egy híres sportoló srác, aki egyetemista elég komoly szakon (szóval jólétben élne egyetem után, az tuti), ráadásul a feje szakasztott Tom Cruise - de én mindenben megdöntöttem statisztikailag abban a két napban, pedig ő már fél éve regisztrálva volt, fotóval.
Én pedig egy darab fotót nem raktam ki magamról...
Tehát ezek után el tudom képzelni, hogy egy jó csaj (akinek van kint fotója) milyen össztüzet kaphat... :S
Én úgy léptem le, hogy van 11 olvasatlan levelem (nem mertem őket felbontani!), és ennek többszöröse a megválaszolatlan, pedig küzdöttem derekasan, hogy viszonozni tudjam :(
Lehet, hogy én voltam az utolsó csepp a poharadban? :O :D
Melyiken regisztráltál?
Egyébként a "nem"-ek sem működnek ám olyan jól... eddig egyikük sem látta be... hanem elkezdték bizonygatni, hogy de igen, ők a tökéletesek nekem... Ebből lesz a levéltenger, mert próbálom normálisan magyarázgatni a dolgokat.
Én sem azért vagyok ott, hogy új hobbit találjak magamnak, hanem hogy társat keressek!
Kezdeményeznék is ennek érdekében, de egy másodperc nyugtom nem volt... :/
Megjegyzés: ha komolyan vennék azt a pár mondatot, aminek a megfogalmazására vettem a fáradtságot, akkor már mindjárt több időm lenne, mert kb. 80%-kal kevesebb ember zaklatna.
Kérdező, te komolyan veszed a többiek leírását arról, hogy kit keresnek?
Mert ha nem, akkor tökéletesen meg tudom érteni azokta, akik nem válaszolnak neked. Előbb-utóbb, ha lesz merszem visszanézni az oldalra, és folytatódik ez a tendencia, akkor lehet, hogy én sem bírok már válaszolni...
22:57, 23:51 Én pont olyan leveleket írtam mindig, amilyeneket ti szerettek kapni, mégsem írt vissza szinte senki. Gyanítom, h ti sem írnátok vissza, sőt előbb megnéznétek a képemet, aztán el se olvasnátok a levelemet.
01:38 Látod, neked csomóan írtak kép nélkül is. Ti lányok vissza se írtok annak, akinek nincs képe. Tehát ki is az, akinek a külső számít?
"Ti lányok vissza se írtok annak, akinek nincs képe. Tehát ki is az, akinek a külső számít?"
És neked komolyan teljesen mindegy a külső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!