Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!? Titeket eltaszít az attól ha van egy srác aki bejön de molett?
Figyelt kérdés
Esetleg a válaszadó lányok 1 képet linkeljenek már magukról!pls :)2011. ápr. 28. 21:36
12/20 A kérdező kommentje:
Írtam már asziszem hogy napisziten bicikliem+ sport meg néha túrabiciklizés :)
2011. ápr. 29. 20:51
13/20 A kérdező kommentje:
Akkor felteszem máshogy a kérdést. Ha elmész egy buliba és ott meglátsz egy srácot aki bejön arcra meg minden,de molett. Akkor az titeket nem zavarna a barátnőitek előtt?
2011. ápr. 29. 22:09
14/20 anonim válasza:
nem zavarna. Én sem vok egy csontváz. Azért egy disznóval sem járnék..Egykis felesleg nem érdekelne.
21/L
15/20 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. :)
2011. máj. 4. 15:17
16/20 A kérdező kommentje:
Énis azért írtam oda hogy sportolok mert eggyáltalán nincs nagy hasam a csípőmön a hasamon és a combomon vagy egy kis felesleg.
2011. máj. 4. 15:18
17/20 anonim válasza:
nem kell ezen paráznod, ha tetszel valakinek ugyse érdekli.. Amugyis pasi vagy nem nő. A nőknél 1000x rosszabb. Pasiknál meg belefér. Ha ennyire feszélyez keress egy kicsit molettebb csaj :D beszól vissza tudsz szólni :"D
18/20 A kérdező kommentje:
Hát én amúgy is szeretem ha egy lány pocakosabb egy kicsit és a csípőjén is van 1 kicsi. Az nagyon betud jönni! :D
2011. máj. 5. 18:43
19/20 anonim válasza:
Szia nekem van egy fiú haverom aki meg nagyon magas és nagyon vékony és szegénynek a fogai kicsit látszanak de nem érdekel,hogy milyen mert nagyon jó fej és el lehet vele lenni.Szerintem nyugodtan randizz és barátkozz és ha nem akarnak veled lenni akkor menny másokhoz akiket nem érdekelsz azoknak csak a tökéletes ember jön be aki pedig rossz ember.Szóval ne szégyeld magad!
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. máj. 26. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!