Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy molett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy molett lányok találnak meg?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a napokba 2 molett lány is bejelölt iwiw-en a lovehunter alkalmazásba? Jelenthet ez valamit? Ugylátszik csak az ilyen lányoknak jövök be? Nem vallom magam egy macsónak, de szerintem nem vagyok annyira csúnya :-)
2010. ápr. 1. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Már bocs,de szerinted csak a vékony lányok lehetnek szépek?

Egyébként is,ha olyan helyes lennél,akkor nem neten keresnél magadnak párt.

Semmit nem jelent,csak azt,hogy hülye vagy,már bocs.

23/f

2010. ápr. 1. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Elsőé a pont! Én a helyedben örülnék hogy egyáltalán bejelölnek iwiwen, mert ha tudnák mekkora bunkó vagy nem tennék hidd el...
2010. ápr. 1. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Irányítsd őket hozzám én rájuk gerjedek.
2010. ápr. 1. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de ha neten keresel párt magadnak, akkor nem lehetsz annyira helyes.. :) És mit számít, ha valaki molett? Te sem vagy tökéletes.

15/L

2010. ápr. 1. 17:28
 5/7 anonim válasza:
0%

Semmi baj nincsen a molett lányokkal! :) attól még, hogy 2 molett lány bejelölt, nem bitos, hogy "őket" vozzod. Az előttem szólóknak meg: Nem kell senkit "oltogatni" (ahogy a 14 éves lányom szokta mondani) Mindenkinek vannak kérdései, én meg most azért dekkolok itt ,hogy segítsek. Ha nem tudsz értelmes választ adni, ne gyere ide.

Üdvözlettel: Egy tapasztalt tanácsadónő, 38

2010. ápr. 1. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet mert vékony alkatú vagy, neki gyakran ez jön be! Ahogy a mackos pasiknak a vékony lányok! Meg egyébként is, miért baj hogy molett lányok jelöltek be? Persze attól füg hogy mennyire? Mert ha csak husibb kicsit vastagabb lányokról van szó és nem 80 kiló feletti lányokról akkor nem értek veled egyet! Én pl. szeretem a 45-től a 80 kilóig a nőket hogyha formásak, szép az arcuk, a kisugárzásuk stb...
2010. ápr. 1. 19:23
 7/7 anonim válasza:

Jó neked...

Engem meg a vékonyak találnak meg a lovehunteren pedig a moletteket kedvelem...

28F

2011. jan. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!