Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek okés találkozni olyannal akit a Facebookon ismertem meg?
Figyelt kérdés
Egy pár napja beszélünk fb-n és olyan helyre mennénk ahol többen is vannak. Szerintetek nem baj?2011. ápr. 28. 16:13
1/9 anonim válasza:
Szerintem inkább a lakására menj föl, és otthon ne szólj hova mentél.
2/9 anonim válasza:
Szerintem okés. Csak vigyázz magadra.
3/9 anonim válasza:
facebookon megismertem egy fiút, ma vasárnap fogok vele találkozni a majálison. 3 év kor kül. van köztünk :)és még 15 alatt vok xD ugy h sztem okés xD mert énis ezt teszem xD
4/9 anonim válasza:
Igen, de ha te vagy a fiú, és élőben nem nézel ki olyan jól, mint a képeken, akkor nem biztos h sikered lesz!
5/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány:D
2011. ápr. 28. 16:54
6/9 anonim válasza:
Mindenképpen forgalmas helyre menjetek, és véletlenül se szállj be a kocsijába. Ja és ha valaki más jön és azt mondja, hogy ő a srác apja/anyja/Xrokona és a srác küldte érted, akkor legjobb ha hívod a rendőrséget.
7/9 anonim válasza:
nos hogy sikerült a találkád? nekem rosszul xd nem jött be a srác xd
8/9 A kérdező kommentje:
nekem egész jól:D
2011. jún. 2. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!