Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogyha bármit mond, utána rakja a nevem, és különösen kiemeli?
Szóval, van ez a fiú, és valahányszor mondjuk jó reggelt kíván, mindig utána rakja a nevem, ugyanez ha megköszön valamit, vagy ha jó hétvégét kíván. :)
pl."Jó reggelt Kata, köszi Kata, Jó hétvégét Kata.." és ezt szinte mindig, mindenhol csinálja, lehet hogy tetszek neki? :D:$$
Tuti, hogy akar téged. Egyébként szerintem itt a gyk-n kérdezte valaki, hogyan jelezze egy fiú felé, hogy tetszik neki, és azt a választ kapta, hogy ha beszélgetnek, gyakran szője bele a mondataiba a nevét. De máshol is hallottam már ezt a "módszert", meg filmben is láttam. Lehet, hogy ő is azt teszteli. Kellesz neki, Kata.
33/N
haha :D:D Ági az igazi nevem, de köszi, most szinte úgy érzem magam, mintha repülni tudnék :D:D
15L
Akkor kellesz neki Ági. Csak arra vigyázz, hogy ha viszonzod ezt a névmondogatást, ne vidd túlzásba, mert még azt hiheti, hogy gúnyolódsz. Inkább érintsd meg az alkarját beszélgetés közben a megfelelő pillanatban nyomatékosításként.
Nálad a labda, üsd le! Ne vacakolj, itt a tavasz!
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!