Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az hogyha bármit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogyha bármit mond, utána rakja a nevem, és különösen kiemeli?

Figyelt kérdés

Szóval, van ez a fiú, és valahányszor mondjuk jó reggelt kíván, mindig utána rakja a nevem, ugyanez ha megköszön valamit, vagy ha jó hétvégét kíván. :)

pl."Jó reggelt Kata, köszi Kata, Jó hétvégét Kata.." és ezt szinte mindig, mindenhol csinálja, lehet hogy tetszek neki? :D:$$

2011. ápr. 27. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszésnyilvánítás. Kifejezi, hogy annyira szimpi vagy neki, hogy még a nevedet is megjegyezte - ez sok pasinál teljesítmény.:)
2011. ápr. 27. 23:47
 12/17 A kérdező kommentje:
haha :D ő sem egy agytröszt, de meg van a magához való szíve :):$$
2011. ápr. 28. 00:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy akar téged. Egyébként szerintem itt a gyk-n kérdezte valaki, hogyan jelezze egy fiú felé, hogy tetszik neki, és azt a választ kapta, hogy ha beszélgetnek, gyakran szője bele a mondataiba a nevét. De máshol is hallottam már ezt a "módszert", meg filmben is láttam. Lehet, hogy ő is azt teszteli. Kellesz neki, Kata.

33/N

2011. ápr. 28. 11:43
 14/17 A kérdező kommentje:

haha :D:D Ági az igazi nevem, de köszi, most szinte úgy érzem magam, mintha repülni tudnék :D:D

15L

2011. ápr. 28. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor kellesz neki Ági. Csak arra vigyázz, hogy ha viszonzod ezt a névmondogatást, ne vidd túlzásba, mert még azt hiheti, hogy gúnyolódsz. Inkább érintsd meg az alkarját beszélgetés közben a megfelelő pillanatban nyomatékosításként.

Nálad a labda, üsd le! Ne vacakolj, itt a tavasz!

33/N

2011. ápr. 29. 10:06
 16/17 A kérdező kommentje:
azt elég gyakran teszem :) mármint a kéz simogatást, vagy ha mellette ülök, neki szoktam néha egy kicsit, nem feltűnően, dőlni :$$$ :DD és nem rég meg fogta a kezem, mondván hogy hideg,de véletlenül elfelejtette elengedni!!:D:D:D ááá, úgy szeretem őt :$$$:D:D:D
2011. ápr. 30. 22:49
 17/17 anonim ***** válasza:
ezt akartad hallani ,nemde?
2013. márc. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!