Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi lehet az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy a csajok többnyire ilyenek?

Figyelt kérdés

Arra értem, hogy sokan csak egy kedves aranyos srácot akarnak blablabla. Közbe pedig úgyis gazdag kigyúrt állatot választják, majd miután szakítottak sírnak, hogy egy aranyos srácot akarnak és kezdődik az egész előröl, választják a gazdag állatot.....

Írtam, hogy többnyire tehát tisztelet a kivételnek.

2011. ápr. 27. 15:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16:30 teljesen igazad, de a kérdező is egy normális választ tudott adni.
2011. ápr. 27. 16:36
 12/24 A kérdező kommentje:

16:30 Igazad van. Egyikünk sem szent. Én kinyitom a szemem és nem általánosítottam direkt írtam többször is, hogy vannak kivételek, nem okolok senkit igazad van elmehetünk mi is a rendesek mellet. Én arra vagyok kíváncsi, hogy aki azt mondja, hogy neki normális csávó kell miért választja a másikat?

De igazad van neked is.

2011. ápr. 27. 22:01
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát én szingli vagyok egy éve és hiába keresem a "kedves, aranyos pasit" valahogy nem találom. Ugyanis ezek kihalófélben vannak. Helyette vannak a sznob, beképzelt, gyerekesen gondolkodó fiatalok akiknek csak a kefélésen jár az esze és mégcsak udvarolni sem tanultak meg. Tisztelet a kivételnek márha van olyan egyáltalán.

22/L

2011. ápr. 29. 18:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem ellenségeskedésből írtam, amit. Csak pontosan ugyanaz a helyzet, mint a fiúknál, akik aranyos lányokat akarnak és nem azokat veszik észre. Sokan rá se döbbennek erre, mert annak látják választottjukat, amilyennek látni akarják. A kérdező is lehet, hogy sétált már bele ilyesmibe, szóval meg tudja magyarázni a saját kérdését, ha akarja.

De egyébként nem túl bonyolult a válasz. Hiába tudja ésszel az ember, hogy mit akar. Az érzések bonyolultabbak, és nem feltétlenül irányíthatóak. Sokan vakon keresnek, vakon lesznek "szerelmesek", amíg egyszer meg nem tanulnak látni. Onnantól kezdve nem csak néznek a vakvilágba. Ez valakinek 50 éves korára sem sikerül, valaki már 16 éves korában tudatosan kezd el párt keresni.

"That's all folks."

2011. ápr. 29. 18:09
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Mert minden lánynak csak a külső számít, de ezt még maguknak is csak kevesen vallják be. Ahogy olvasom, a válaszolók nagy része is így van vele.
2011. ápr. 29. 18:23
 16/24 anonim ***** válasza:

Tudod nem vagyok már tini, de vicces, hogy azt " a twihlightos búza" palit hozod fel példának. Mert a sok kis csaj aki oda van érte, pontosan azért van oda mert figyelmes, kedves, udvarol, intelligens stb. volt a szerepben és nem azért mert gazdag.

Egyébként az olyan nők akik direkt a pénzes kigyúrt állatokra hajtanak azok olyan típusúak és elég feltűnő jelenségek. Ha te csak ilyenekkel találkoztál eddig, gondolom te sem az egyszerű átlagos kedves lányok után fordulsz meg az utcán, holott ilyen lányt keresel, nem?

2011. ápr. 29. 18:24
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha pedig igazán jó nőt akarsz...hát....szerintem is számít a külső, de annyi csúnya pasi van aki magába tud bolondítani egy nőt. Nagyon fontos, hogy milyen a személyiséged, hogy intelligens légy, hogy jó legyen a humorod, ne legyél unalmas. Ha ezek nincsenek meg benned, lehetsz te Brad Pitt is, a nők kiábrándulnak belőled.

A pénz pedig mindenkinek fontos a mai világban, pláne mikor már egy munkahelyről is akármikor kihajinthatnak, nem árt ha van melletted valaki aki mellett biztonságban vagy.

2011. ápr. 29. 18:32
 18/24 anonim ***** válasza:
Előző, én pont fordítva tapasztaltam. Ha úgy nézel ki, mint Brad Pitt, akkor lehetsz akármilyen bunkó, minden ujjadra jut egy csaj, még normálisak is. Ha ronda vagy, akkor viszont senkit nem érdekel a belsőd, és nem kellesz a kutyának se.
2011. ápr. 29. 18:35
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, a legtöbb embernek van egy ideálja, amihez eléggé ragaszkodik, pláne fiatal korban. A lányok elsősorban izmos, magas, jóképű, nem túl szegény pasira vágynak, aki amúgy rendes, kedves, aranyos... stb... A fiúk pedig szinte kivétel nélkül extra vékony, szép arcú, divatos, aranyos, szerény lányt szeretnének. Ők sem adják alább a külsőségekre vonatkozó elvárásaikat, a lányok sem. Aztán mindkét fél csalódott, úgy érzi az ő elvárásai reálisak, de a másik nemé túlzottak, a világ igazságtalan, a pasik gonoszak, a nők gonoszak, stb..

Kinövitek. :)

2011. ápr. 29. 18:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Nézd, én lány vagyok. Tapasztalatból írom, hidd el sok barátnőm van és szoktunk erről beszélni. Ti pasik nem is gondolnátok, milyen ronda pasikba tudunk belezúgni és a személyiségük miatt. Annyi ilyen műmájer macsót látok mostanában, úgy néznek ki mintha divatlapból vágták volna ki őket. Nem is foglalkozok velük, mert tudom, hogy csak le akar fektetni...persze az ember megnézi ami szép és sokszor el is csábul ugye. De egy nőt meg kell hódítani, főleg akkor, ha van valaki más aki elmarhatja előletek. Ilyen az élet.
2011. ápr. 29. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!