Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi lehet az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy a csajok többnyire ilyenek?

Figyelt kérdés

Arra értem, hogy sokan csak egy kedves aranyos srácot akarnak blablabla. Közbe pedig úgyis gazdag kigyúrt állatot választják, majd miután szakítottak sírnak, hogy egy aranyos srácot akarnak és kezdődik az egész előröl, választják a gazdag állatot.....

Írtam, hogy többnyire tehát tisztelet a kivételnek.

2011. ápr. 27. 15:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%
ezért kell gyúrni haver most se gépezz hanem irány a konditerem
2011. ápr. 27. 15:20
 2/24 anonim válasza:
95%

lány/19

Nos nézd, egy csomó ilyen kis picsuska van aki az ilyen kigyúrt állatokra hajt...meg a pénzes pasikra. Szerintem rossz közegben keresgélsz. Nekem pölö egyik jóbarátnőm sem ilyen. Amúgy meg amit mondtál, ugyanezt el lehet mondani a fiúkról is, csak csöcsmérettel:D Szóval más réteggel próbálkozz, mert az akikről te beszélsz tipikusan az ilyen kis cicababáknak tűnnek nekem.

2011. ápr. 27. 15:22
 3/24 anonim ***** válasza:
hát nem mindenki ilyen..én sem.:) de aki ilyen azzal nem kell foglalkozni, ő ilyen is marad..:):/ majd találsz magadnak egy olyan lányt, aki nem ilyen, mert azért nem kevés ilyen lány van.:)
2011. ápr. 27. 15:22
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkoztat téged ilyen nők? Azért sírnak, mert legtöbbször nem fér meg a kigyúrt, gazdag a rendes, normális tulajdonsággal és a nőknek nem elég ha kigyúrt és gazdag, kell a rendes is.
2011. ápr. 27. 15:27
 5/24 A kérdező kommentje:

Írtam direkt, hogy tisztelet a kivételnek. Tudom, hogy nem mindenki ilyen csak éppenséggel nem értem, miért hangoztatja valaki, hogy neki egy aranyos csávó kell ha közbe az olyanokat elküldi.

Első: Sportolok és gyúrok is. Nem vagyok gazdag átlagos vagyok. Régebben ezeket tapasztaltam. Azért tettem fel a kérdést.

2011. ápr. 27. 15:29
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden lány kedves, aranyos srácot akar, de nem baj ha formás az alakja, ja és persze az sem utolsó szempont h ha kell akkor tisztességesen el tudja tartani a családját, ne csak otthon lustuljon ahelyett h dolgozna.

Amúgy jah, ezek a csajok akiket említettél inkább az elkényeztetett cicababa típusra hajaznak, akiknek a szülei gazdagok, tehát evidens h olyan pasi kell nekik aki szintén gazdag h majd a s*ggük alá pakoljon mindent.

2011. ápr. 27. 15:35
 7/24 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy a szülei gazdagok és ők nyomják pénzzelXD Azt hogy valaki önerőből lesz majd gazdag azzal nem foglalkozik, mert csak arra utazik ami biztos:) De az már gáz, ha valaki úgy gondolkodik, hogy majd a párom el fog tartaniXDXD
2011. ápr. 27. 15:39
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
A pasik meg többnyire mért taglalják, hogy aranyos, megértő, szerető nőt akarnak, aki nem cicababa, nem k*rva...blablabla aztán mégis k*rvákkal hálnak? No a kérdésed pont ugyanilyen. Ha erre tudsz válaszolni, akkor a sajátodra is fogsz tudni.
2011. ápr. 27. 15:45
 9/24 A kérdező kommentje:

15:45 Tudod annyi a különbség, hogy az olyan fiúk akiknek normális lány kell azok mind átlagosak. Csajok többsége átlagos fiúkkal nem foglalkozik. Ha egy csaj elé odaállítasz két csávót. 1, olyan mint az a twihlightos búza, kocsija van satöbbi.

2, Egy átlagos srác normális felfogással, jó humorral meg ilyenek. A csaj jól ismeri ezt a csávót mert régóta ismerik egymást és amúgy a csajnak is bejön.

A csajok 80% ebben az esetben az 1 típust fogják választani, mert helyes és a barátnői tuti irigykedni fognak.

Az összes szappanopera meg romantikus film arról szól, hogy van egy gazdag csávó tele mindennel és van 1 bombázó csaj meg egy csóró és a faszi a csórót választja.

A legtöbb mai csaj amit a tv-ben lát úgy képzeli el a saját jövőjét. Aztán majd huszon akárhány évesen jönnek sírni, hogy még nem volt senkije.

Továbbra is fenntartom, hogy NEM MINDEN lány ilyen, szóval tisztelet a kivételnek.

2011. ápr. 27. 15:55
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod, vannak átlagos lányok is, akiket TÉNYLEG az átlagos srácok érdekelnének. Csak a fiúk nagy része ugyanúgy nem veszi őket észre, ahogy a lányok nagy része az átlagos pasikat. Akkor most mi is a különbség? ;) Mindkét normális fél normális társat akar, de nem látja. Ez így van, ki kell nyitni a szemünket, nem a másik nemre mutogatni, hogy ők választanak rosszul, mert mi is ugyanúgy választhatunk félre. És sok olyan ember mellett elmehetünk, akik ideális társak lennének. Te is inkább nyisd ki a szemed, és ne másokat okolj.
2011. ápr. 27. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!