Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Jó ötlet igy közeledni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jó ötlet igy közeledni egy ismeretlen csajhoz?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem 19 éves, én 23 vagyok (fiú). Múlt héten kiszemeltem a discoba de nagyon jót bulizott a barátnőjeivel és valahogy nem láttam lehetőséget odamenni hozzá. Most azt határoztam el, hogy megszerzem a telefonszámát és írok neki smst hogy láttam a discóba és szinpatikus nekem, persze bemutatkozok ahogyan ezt szokás. Az lenne a kérdésem, hogy a lányok hogyan fogadják az effajta közeledést, mármint azt hogy egy ismeretlen fiú kinyomozza a telefonszámukat és ir neki? Örülnek vagy általában távolságtartóak? Veletek történt más hasonló eset? Ha igen mi lett a vége?
2011. ápr. 26. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De most a lányok véleménye számít vagy a tiéd?:D Higgy már nekünk, csak tudjuk mit nem szeretünk. Ismeretlenül ne írj neki smst, komolyan.
2011. ápr. 26. 19:06
 12/17 napietus ***** válasza:
szerintem se írj ismeretlenül sms-t. jó darabig nem tudna túllendülni azon, hogy honnan tudod a számát, ki adta meg stb. megjegyzem, joggal, én sem szeretem, ha valaki idegeneknek megadja a magán telefonszámomat. tleg inkább facebookon írj, írd meg, hol láttad, stb.
2011. ápr. 26. 19:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Most h így írjátok lehet h igazatok van, bejelölöm facebookon és ha visszajelöl akkor majd írok neki, ha tetszem neki akkor lehet h lesz valami ha meg nem akk meg keresek mást
2011. ápr. 26. 19:16
 14/17 modian ***** válasza:

Nekem is van kérdésem ide, de egyben segíthet a kérdezőnek is a továbbiakban.

Szóval oké, hogy nem írok neki sms-t. Én nem a telefonszámát, hanem a postai címét szereztem meg egy csajnak. Oda sem írtam neki, mert ugyanaz, mint az sms esetében.

Így hát írtam a csajnak facebookon, hogy hol láttam, hogy szimpi, meg ilyesmi. Azonban azóta nem válaszolt még, pedig már vagy egy hete tuti hogy megírtam neki a levelet fb-n. Kiderítettem, hogy azért, mert nem egy nagy netezős, ritkán jön csak fel.

A kérdés, hogy mi van ilyenkor??? A kérdező is juthat ilyen helyzetbe, ezért kérdezem itt :D

Egy válasz nem a világ, de erre meg gáz kapcsolatot építeni.

2011. ápr. 26. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Én szemtől szembe rendezném le a dolgot, bár szerintem nem a legjobb ötlet. Azon kívül, hogy elmondod neki hogy tetszik, nem sokat tudsz tenni.
2011. ápr. 26. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
hát én tuti frászt kapnék, ha egy idegen irna egy smst, hogy itt és itt láttalak mittudomén. énis a facebook, vagy hasonló közösségi oldalakon való ismerkedést javaslom, ha már 21. század. sőt, ha már van időd "kinyomozni" a számát, akkor inkább keress közös ismerősöket, szervezz meg egy közös pizzázást például. mert az legalább személyes.. sok sikert! :)
2011. ápr. 26. 22:25
 17/17 A kérdező kommentje:
hat igen....a lányok álltalában nem szeretnem még facebookon se válaszolni a fiúnak pedig azért vannak olyan fiuk akik komolyan vennék az egészet és nem csak szórakozni akarnak
2011. ápr. 27. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!