Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jó ötlet igy közeledni egy ismeretlen csajhoz?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem 19 éves, én 23 vagyok (fiú). Múlt héten kiszemeltem a discoba de nagyon jót bulizott a barátnőjeivel és valahogy nem láttam lehetőséget odamenni hozzá. Most azt határoztam el, hogy megszerzem a telefonszámát és írok neki smst hogy láttam a discóba és szinpatikus nekem, persze bemutatkozok ahogyan ezt szokás. Az lenne a kérdésem, hogy a lányok hogyan fogadják az effajta közeledést, mármint azt hogy egy ismeretlen fiú kinyomozza a telefonszámukat és ir neki? Örülnek vagy általában távolságtartóak? Veletek történt más hasonló eset? Ha igen mi lett a vége?2011. ápr. 26. 18:45
1/17 anonim válasza:
Ha írsz neki, helyesen írd le a sziMpatikus szót.
2/17 anonim válasza:
Inkább facebookra írj neki. Ha valaki megszerzi a számom, az nálam kicsit beteges beütést kelt...mintha nyomozna utánam, meg figyelne:S Viszont a face-hez csak a nevét kell tudnod, azt meg bárkitől megkérdezheted. Az nem vészes. Amúgy már történt velem ilyen persze, igaz a srác nem igazán tetszett, szóval itt vége is lett, de kedves gesztus volt, hogy leírta, hogy tetszem neki stb. :)
3/17 anonim válasza:
A 2. jól mondja. Ha írsz neki, az eléggé rosszul is elsülhet. Ha tőle kérted volna el a számát, akkor is jobb, ha inkább felhívod, mert én sem válaszolnék, ha csak úgy írogat valaki.
4/17 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, de arra figyelj szerintem hogy ne legyél hétköznapi, én személy szerint már unom az egyszerű pasikat.
(Amúgy bocs, csak így zárójelbe, de ez szörnyű, nem barátnőjeivel, hanem barátnőivel)
5/17 anonim válasza:
Kedves utolsó:)
valaki facebook-on is megosztja a telefonszámot..tehát publikussá teszi..ezáltal ne lepődjön meg,ha írnak neki sms-t..de egyébként ..én megnézném h kivan e írva..de igen az is jó ötlet,hogy levelet írsz neki fb-n..ugyanis ott akkor tud hova rakni téged:)
6/17 anonim válasza:
Hát én alapból tiltanám a számot, hogy úristen, stalker, nem is ismerem, mit akar ez?
Inkább keress alkalmat élőben találkozni, és lazán elbeszélgetni, nem így kiakasztani.
7/17 A kérdező kommentje:
utolsó....én meg épp az ellenkezőjét gondolom erről, ha valaki veszi a fáradságot h kinyomozza egy csaj számát akk az többet jelent szerintem mind ha csak keresgél a facebookon és ir egy lánynak aki megtetszik neki kép alapján...na persze ez csak az én véleményem
2011. ápr. 26. 18:55
9/17 A kérdező kommentje:
igen
2011. ápr. 26. 18:57
10/17 anonim válasza:
Hát de te nem csak úgy írsz neki egy kép alapján... Beleírod a levélbe, hogy ezen meg ezen a szórakozóhelyen láttad, de azt is láttad, hogy a barátnőivel van, így inkább nem zavartad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!