Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bonyolult ez az egész?
nem kis szöveget írtál le az biztos :D
Szerintem nem kell, hogy egyszerre több igaz barátod legyen elég ha legalább 1 van akiben maximálisan megbízol és kiöntheted a lelked neki vagy épp együtt csináljatok vmi felejthetetlen dolgot.. Az osztályos dolgot pedig, próbálj kommunikálni másokkal lehet ha 1-2 emberrel hosszabb ideig is eldumálgatnál egy csomó közös dolgot találnátok egymásba, de nem csak a te osztályod van az egész suliba ott vannak még más osztályok is lehet azokban találnál barátokra. Írtad, hogy jártál sportolni,táncolni stb. csinálj olyat amit élvezel is, én pl. a fotózásba találtam meg ezt, és ha valamit jó hangulattal,élettel telien csinálsz hidd el nyitottabb vagy a világra, az emberekre is és ők is rád :)
Az pedig, h tornázol az jó dolog, ott is lehet ismerkedni emberekkel, és még a közérzeted is jobb lesz (én futni szoktam:D) ..Keress vmi hobbit ami a leköti az idődet és ennek nem a gép előtt ülésnek kell lenni. Az a Msn-es sráccal ha olyan sokat szoktál beszélgetni akkor kérdezd meg h mi volt vele élőbe vagy tervezzetek még egy találkát, lehet a második már jobb lesz..igazából a neten mindenkinek nagyobb szája mert ugye ott nem látjuk az embernek az arckifejezését meg stb. a 2.talinál meg meglehetne próbálni többet dumálni ha msn-en megy az órákba nyúló beszélgetés akkor élőbe is kell vminek alakulnia (: A súlyod meg ne legyen hátrány az ismerkedésbe, csak legyen önbizalmad másokhoz, h számításba vehessék a belső értékeidet és így máris fel lehet kelteni az emberek érdeklődését..nem csak a külsőségekre kell menni.. Annyi mindent leírtál h már nemtudtam h tömörítsem össze a válaszom de remélem érthető..Na de fel a fejjel, nézz körül a világba és meglátod h mennyi emberrel is köthetnél barátságot,ismertséget, élvezni kell az életet amíg lehet! : )
Így vissza nézve én se írtam keveset :D
Hat elég nehéz a szituációd. Én is hasonló cipőben járok, ez van én változtatni próbálok. Itt a gyakorin tettem mar fel pár kérdést. Képet is küldtem aki igényelt, es pozitív válaszokat kaptam, ennek ellenére meg nem volt barátnőm, kevés barátom van, nem találom helyemet a világban.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!