Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzek így? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Többi lent

Figyelt kérdés

Ha egy srác elhív randizni, aki nekem is tetszik, valamiért furcsa érzés támad bennem... De addig nem, csak ha felmerül ez a téma. És ez az érzés nem feltétlen pozitív, vagyis én nem annak fogom fel. Lehet ez ellen tenni? Viszont ha már együtt vagyunk megváltozik. De előtte olyan rossz:S

16L

2011. ápr. 25. 22:32
 1/4 anonim válasza:

Lámpaláz?!

Nem igazán értem. Sajnos az érzéseket nem lehet leírni, így megérteni is elég nehéz őket. :S

2011. ápr. 25. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Lámpalázam az van... De csak addig, még el nem kezdek beszélni:D

Egyébkén,t előtte stresszelek mindenen:S hogy mit gondolnak mások, nem okozok e csalódást, nem bénázok e.. stb

2011. ápr. 25. 22:40
 3/4 anonim válasza:
Sok dolgod volt már fiúkkal? Úgy értem, sok sráccal jártál már? Mer ha nem, akkor egyszerűen még csak új neked, meg a hormonok is játszadozhatnak veled.
2011. ápr. 26. 11:37
 4/4 A kérdező kommentje:
1 komolyabb, de vele nem nagyon éreztem magam jól, nem voltam szerelmes... Másik kettő meg amolyan nyári kalandocska:D
2011. ápr. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!