Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném, ha szeretnének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha szeretnének, hogy idézzem elő?

Figyelt kérdés
20 fiú...Az a vicces,hogy amilyen a külsőm, annak az ellentetje a belsőm...senki nem nézné ki belőlem h mivan. Én pont olyan vagyok, hogy terelek, álcázok tehát szinte mást mutatok.... suliban pl mindig beszélek....sok emberrel jóban vagyok...de olyan közeli ember nincs nekem...barátaim vagyogatnak...de néha azt veszem észre, h nem is ismernek igazából...hát barátnőm sincs...most keztem újra próbálkozni... néha lelkesedek, most találok valakit bízva bíom...Sokszor felmerül bennem hogy nekem mértne lehetne barátnőm, én mértnem sz*xelhetek, engem mértnem szeretnek....én miértne randizzak egy nekem is tetsző lánnyal egy madárcsicsergős tavaszi kora estén a város 1-1 romantikus helyén,szerelmesnek lenni...sokszor vizsgálom az okokat, h miért vagyok ebben a helyzetben....talán túl sokat agyalok mindenen....nem vágom:) mielőtt elmeháborodottnak néznétek, van autóm, szállodában dolgozok, nyelveket beszélek, szóval önbizalom terén sincs gond...talán szociális hiányosságaim vannak, apámmal sose volt apa-fia kapcsolat, ha vele vagyok, zavarban vagyok...ez lehetséges? Néha azt gondolom, hogy egy földindulással egyenlő dolognak kell bekövetkeznie, hogy a körülöttem vaslábakon álló magányt elmozdítsa..Szeretném ha szeretnének :(
2011. ápr. 25. 19:03
1 2
 11/14 anonim válasza:

néha én is azt érzem, hogy egyedül vagyok a világban...és az nagyon igaz, hogy akik kapcsolatban élnek, sokkal könnyebben veszik az akadályokat, mert van mellettük egy személy, akire támaszkodhatnak...néha olyan jól esne, hogyha valaki megölelne, megpuszilna, vagy csak szimplán eltudnák menni vele sétálni és egy nagyot beszélgetnénk...:(

18/L

2011. máj. 7. 23:29
 12/14 A kérdező kommentje:
hát igen....:)
2011. máj. 8. 15:16
 13/14 anonim válasza:

előző válaszoló vagyok..18/L

azt hogy értetted pontosan, hogy amilyen a külsőd, annak ellentéte a belsőd? :)

2011. máj. 8. 15:46
 14/14 A kérdező kommentje:
hát szerintem az, h mint sok hasonló 16-18 év körüli fiatal, kicsit "személyiség zavaros" voltam, és úgy mond "eltorzítottam" a külsőm, nagyon sokat adtama külsőségekre....pl sokat szoliztam meg foglalkoztam a külsőmmel... nem igazán fogadtam el magamat olyannak mint amilyen vagyok...mára szerencsére ez már elmúlt :) de sokszor még mindig azt érzem, hogy sokszor nem tudok kibontakozni....szerintem például senki sem tudná kitalálni h milyen egyedül vagyok :) de ezekkel egyre jobban békülök ki és fogadom ela dolgokat amilyenek:)
2011. máj. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!