Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan szingli csajok, akik magas pasit szeretnének maguk mellé?
Általában náluknál magasabb pasival jönnek össze a lányok, nem? Persze-persze, ez nem törvényszerűség, vagyis nem ritka az sem, hogy a fiú alacsonyabb a lánynál.
Én, személy szerint azt szeretem, ha magasabb a fiú :D Határ a csillagos ég :P
Te milyen magas vagy, kérdező?
19/L
na most utána néztem valóban igazad van,de nekem is:
"A szinglik randiznak, keresik partnerüket illetve házastársukat. Azonban nem mindegyikük keresi aktívan a párját, mivel egyesek közülük beérik azzal, hogy várnak az 'igazi' személyre, aki majd belép az életükbe, míg mások egyáltalán nem keresnek, személyes okokból. "
21:52-es vagyok
Tudod ízlések és pofonok...nekem van egy 206 cm magas barátom és sosem keltett bennem olyan érzést, hogy valamilyért félnék vele összejönni:P mondjuk soha nem történk köztünk semmi, de tuti nem a magassága miatt:)
Én csak előnyt látok abban, ha egy pasi magas, pl: biztonságérzetet ad-tudom nyálasan hangzik, de komolyan ezt érzem:P -, egész testeddel hozzá tudsz simulni, mielőtt megvennél egy magassarkút, nem kell lemérd a sarkát XD ...
Szóval, ne csüggedj és ne érezd magad rosszul a magasságod miatt:) Biztosan találsz olyan lányt, akinek pont a 2 m magas srácok tetszenek :)
Amúgy hány éves vagy?
22:00
Felpontoztalak, mert tanultam valamit tőled:D
Köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!