Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha szeretnének, hogy idézzem elő?
Figyelt kérdés
20 fiú...Az a vicces,hogy amilyen a külsőm, annak az ellentetje a belsőm...senki nem nézné ki belőlem h mivan. Én pont olyan vagyok, hogy terelek, álcázok tehát szinte mást mutatok.... suliban pl mindig beszélek....sok emberrel jóban vagyok...de olyan közeli ember nincs nekem...barátaim vagyogatnak...de néha azt veszem észre, h nem is ismernek igazából...hát barátnőm sincs...most keztem újra próbálkozni... néha lelkesedek, most találok valakit bízva bíom...Sokszor felmerül bennem hogy nekem mértne lehetne barátnőm, én mértnem sz*xelhetek, engem mértnem szeretnek....én miértne randizzak egy nekem is tetsző lánnyal egy madárcsicsergős tavaszi kora estén a város 1-1 romantikus helyén,szerelmesnek lenni...sokszor vizsgálom az okokat, h miért vagyok ebben a helyzetben....talán túl sokat agyalok mindenen....nem vágom:) mielőtt elmeháborodottnak néznétek, van autóm, szállodában dolgozok, nyelveket beszélek, szóval önbizalom terén sincs gond...talán szociális hiányosságaim vannak, apámmal sose volt apa-fia kapcsolat, ha vele vagyok, zavarban vagyok...ez lehetséges? Néha azt gondolom, hogy egy földindulással egyenlő dolognak kell bekövetkeznie, hogy a körülöttem vaslábakon álló magányt elmozdítsa..Szeretném ha szeretnének :(2011. ápr. 25. 19:03
1/14 A kérdező kommentje:
barátnőim voltak már, de olyan igazi párkapcsolat egyik sem volt.. egyik kamaszkori szerelem, másik meg inkáb testi kapcsolat...de ezek már 2-3 éve voltak...csalódtam is bennük meg nem is..énis balga voltam sokszor...viszont ürességet érzek magamban...
2011. ápr. 25. 19:05
2/14 anonim válasza:
látom komám te is romantikus lélek vagy:)
majd csak beüt valamikor a nagy bumm egy gyönyörű lány személyében és akkor nem lesz menekvés:)
3/14 A kérdező kommentje:
az vagyok bizony.... csak sokszor nem tudok kiteljesedni...sokszor úgy érzem, h nem mondom h a mai csajok, nem akarok általánosítani, de sokan csak a nagy, üres szavakra mennek...nem értem miért szeretik, ha valaki olyan rámenős meg nagydumás... akik ilyenek, sztem sokkal érzelemszegényebbek, épp ezért tűnnek ezzel ki...
2011. ápr. 25. 20:30
4/14 anonim válasza:
huh hat nekem tuti bejonnel a leirtak alapjan:P
5/14 A kérdező kommentje:
:)örülök :D
2011. ápr. 25. 21:48
6/14 anonim válasza:
Én tipikusan az a lány vagyok, akinek csak azért nincs barátja, mert nem csak a külsőt nézem... Jelentkezők vannak, de nekem nem elég hogy valaki jópasi legyen... Fontos a belső, és hogy romantikus legyen. Számomra ez az alapja mindennek. De nyugi, vannak még ilyen lányok a földön, majd egyel te is találkozol, meg én is egy olyan pasival aki nem csak divatmajom. Akit majd hibáival együtt tudunk szeretni. Kitartás.
7/14 anonim válasza:
Sajnos a romantikus pasik màr kihalóban vannak, a durva pasik a menõk a lànyoknak.
Az ideàlom vagy.:)
8/14 anonim válasza:
Nagyon jó látni, hogy vannak még ilyen érzelmes és romantikus pasik...:)
szerencsére a barátom is ilyen, és imádom:)
csak kitartás,és te is megtalálod az igazit...aki olyannak szeret, amilyen te magad vagy...és elmegy veled a város 1-1 romantikus helyeire, kora tavasszal..:)
18/L
9/14 anonim válasza:
ebbe a túlsokat való kattogásba lehet valami, énis sokat szoktam :/ pedig nem kéne, de nemtudom visszafogni:D állítólag amire rágörcsölsz nemjön össze, de nemtom a kattogás mennyire számit annak
10/14 A kérdező kommentje:
nah ezt jó hallani:) énis tudom hogy lesz előbb utóbb úgyis meg büszkén tekintek előre a jövőbe, csak sokszor elkap a magány....olyankor tök rossz h nincs aki átöleljen, meg puszilgasson és feltöltsön...kb nincs hátországom és szerintem akik egyedül vannak, sokkal nehezebben veszik az akadályokat, nehezebb dolguk van...tök fura volt, múltkor egy lány egy tanfolyamon megérintett nem is tudom mit nézett a kezemen, és tök jól esett..:D furcsa volt de nagyon jó és akkor jutott eszembe, h én már elis felejtettem h milyen az ha valaki szeret engem....na mind1 van ez így
2011. máj. 6. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!