Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak arra kellettem neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak arra kellettem neki, vagy akar is valamit? Fontos, sok választ! 16L

Figyelt kérdés

Az eggyik haverom nagyon tetszik,és a discoban mindig néz. De állítólag nem tetszem neki,ritkán jön oda,mindig én megyek oda neki köszönni,és tegnap hívtam táncolni,mondta hogy nem. De persze nem így. :) Aztán most ráírtam,és mondta hogy igaz hogy hívtam táncolni,de miért nem én mentem oda? És kérdeztem hogy csajozott e? Erre mondta hogy nem,mert megint nem jöttél oda. Ez volt a második alkalom hogy ezt mondta. Már smároltunk is náluk,akkor azt mondta hogy tetszem neki,most meg azt hogy senki,bnőmnek meg azt hogy nem tetszek neki. Most pedig kérdeztem,erre mondta hogy érettségiig nem kell neki senki. Akkor most tetszem neki ha mindig néz? De nem néz el soha,nemis zavarja ha oda nézek. Táncolok este,erre felül a lépcsőre,és egy kis ideig onnan nézett. Hát én csak nagyokat nézek.. Beégni nem szeretnék hogy elmondom hogy tetszik. Szeretném tudni,vagy legalábbis sejteni hogy mit akart,mert hogy most az érettségiig nem kell neki csaj..Akkor olyan mintha csak arra kellettem volna.

16L / 18F

2011. ápr. 25. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Furcsa. Talán még ő sem tudja mit akar. Az biztos, hogy nem vagy neki közömbös. Akkor simán lerázna. Ha meg szexet akarna, akkor rámenősebb lenne.
2011. ápr. 25. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "arra"? Ne virágnyelven fogalmazzál már...
2011. ápr. 25. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
utolsónak: fent iirta h smároltak a srácnál... szerinted mégis mire utalhat ez a virágnyelven közölt "arra"???-.-
2011. ápr. 25. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsónak: fent írta, hogy smároltak a srácnál, szerinted mégis mire utalhat ez a virágnyelven fogalmazott "arra"??-.-
2011. ápr. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!