Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet elbeszelgetni 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elbeszelgetni 1 olyan lannyal aki a legtobb kerdesre amit felteszek neki nagyon rovid vagy egy szavas valaszt ad?

Figyelt kérdés
Mar tobbszor probaltam kerdezgetni tole de en se vagyok az a nagy dumas de ha meg o is nagyon rovid valaszokat ad akkor fogalmam nincs mirol kezdjek vele beszelgetni.. valahogy el kene erjem h hosszabban valaszoljon de szerintem egy ideig nem fogom tudni elerni... Nem megoldas az hogy hagyjam annyiba mert ez a lany kell nekem.
2011. nov. 10. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
szervez be több közös programot, tölts vele több időt és akkor már több közös témátok lesz. vagy csak csináld azt amit ő szokott szabadidejében és akkor a közös hobbinál már vannak egyezések... stb
2011. nov. 10. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
"Nehezen" Simán írhattam volna ennyit, de kicsit kifejtem, mit is gondolok. A helyzet az, hogy ha megvan köztetek az összhang, akkor nem csak egyszavas válaszokat adna. Nem erőltetném nagyon, mert ha meglenne a részéről is az érdeklődés, akkor a beszélgetésetek nagy részét nem az tenné ki, hogy te beszélsz, hanem tényleg kommunikáció lenne. Még a legszófukarabb embert is szóra lehet bírni, csak megfelelő beszélgetőtárs kell hozzá.
2011. nov. 10. 16:18
 3/7 A kérdező kommentje:
mikor kerdeztem mit szeret csinalni azt mondta fenykepezni es kerdem azon kivul semmit... nah erre tudjak tovabb kerdezni vagy talalni valami kozost..
2011. nov. 10. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Megke
2011. nov. 10. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Megkerdezed mit fenykepez. Milyen gepje van, keresi a kepet vagy csak jon az ihlet... szamtalan dolgot kerdezhetsz s ha mar kicsit oldodik siman masrol is lehet beszelni.
2011. nov. 10. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
hasonló fajta lány vagyok én is...úgy kell kihúzni belőlem a szavakat...a barátommal is igy volt...az elején alig beszéltem...most meg alig tud leállitani, annyit beszélek :) lehet, hogy szorongós, próbáld valahogy oldani, minnél többször nevetesd, hát ha az segit, de ha pár randi múlva se kezd többet beszélni, akkor szerintem felejtsd el :(
2011. nov. 10. 17:40
 7/7 Gergo_30F ***** válasza:

mondd meg neki, hogy élvezed a társaságát, hogy beszélhet akár thermodinamika rejtelmeiről is, neked az a fontos, hogy veled van, hogy halld a hangját, lásd a mosolyt, a lelkesedést a szemében, amikor a hobbijáról beszél, mert úgy tetszik neked ahogy van, feleslegesen görcsöl. szervezhetnél az eddigieknél kicsit passzívabb randikat (színház, kiállítás, koncert), így talán lesz témátok.

...de ha így se nyílik meg, akkor tényleg nem hozzád való.

2011. nov. 10. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!