Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagálnátok arra, ha egy fiatal, átlagos arcú, sportos, vadidegen srác az utcán megállítana, és elhívna randira?
Csak mert van egy csinos lány akit időnként látok, de még a nevét se tudom...
21/F
elmennék vele randizni
ha tetszik hanem.legalább megismerném.szerintem nem a külső számit.na pux :)
A lányok reakcióit láthatod fentebb és azok sztem jogosak is. Gondold el, hogy ha lán volnál, tudván, hogy általában nem a normális forma srácok vállalkoznak ilyen gátlástalanabb akciókra, hogy milyen veszélyes lehet.
Ettől függetlenül a lehetőség megvan, csak ne egyből randira hívd.
Oda kell menni hozzá valami spontánnal, humorossal, lazával és megkérdezni, hogy elkísérheted-e egy darabon. Általában aki az utcán van, siet valahova és nem fogja szívesen lekésni az adott programját. Ezt figyelembe véve már egy 10-12 perces, nyilvános kísérgetés is elég kell legyen ahhoz, hogy elkérjed egy elérhetőséget, csak a legvégén persze. Az elérhetőség legyen egy kevésbé személyes és kockázatos platform, pl. facebook, emailcím, mintsem a telefonszám vagy a lakcím.
A lényeg, hogy az elérhetőség elkérése ne az elsődleges célod legyen, sőt inkább arra készülj, hogy el se kéred, csak ha elég szimpatikus volt a lány.
Ha viszont az, akkor a búcsúzáskor tedd meg és ne erőlködj, ne zavard az intim szféráját(nincs érintés, puszi max ha nagyon nyitott volt veled végig) és csak akkor ígérd meg, hogy felhívod, ha akkor és ott tényleg így gondolod.
Sok sikert!
P.S: Legyen tiszta a cipőd és a kezed, legyen normális a hajad és ne legyen büdös a szád. Ezekre muszáj figyelned vagy eleve bukta a dolog. Az sem át, ha ingben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!