Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kezdjek neki a csajozásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek neki a csajozásnak?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és mindennap counter-strike source-el játszottam a gépen, de már abbahagytam, rájöttem elkéne egy barátnő.Szeretnék egy barátnőt, de nem tudom hol kezdjek neki a csajozásnak. Légyszi a disco-s sablondumát mellőzzétek, mert nem szeretem ezeket a szórakozóhelyeket valamiért, nem bulizom. Nem is az lenne a célom hogy holnap már csajom legyen, hanem hogy kiszakadjak ezekből a szürke mindennapokból és jó csajok társaságában legyek. Aztán persze már könnyebb.
2011. ápr. 24. 18:41
1 2
 11/20 anonim válasza:
Semmi gond ha csak most kezdesz csajozni :) És egyébként is sok lánynak bejön a félénkség (:
2011. ápr. 27. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokan felteszik ezt a kérdést különböző korosztályokban, de egyszer és mindenkorra megpróbálom lezárni.

Kezdjük a külsőnél, mert az egyszerűbb. Ne tűnj extravagánsnak, próbálj a saját személyiségedhez méltóan öltözködni, és soha ne azért mert pl olyan zenét hallgatsz, olyan a társaság, stb.

Legyél ápolt mindig, a lányok szeretik ha annyi tiszteletet adsz neki, hogy a lehető legjobb formádat adod. Fürödj rendesen, hajad ápold, sziszegőből viszont csak hón alá fúlj egy kicsit, illetve egy kis kölni nyak/melkas tájékára (efelől érdeklődj szét, hogy melyik az az aroma, ami lányok számára kellemes, nyugtató)

Belső:

Hiába nézel ki jól, mert valljuk be: egy férfinak a dumája a legfontosabb. Lehetsz csippendél táncos külsejű, ha egyszer meg nem bírsz szólalni. Kicsit mindig mesélj magadról, vicces sztorik, stb. Legyél őszinte, kicsit rámenős, magabiztos. És ami a legfontosabb: HATÁROZOTT.

Azért a legfontosabb, mert a lánynak egy kapcsolat elején vétó joga van, szereti ha egy férfi elviszi valamerre határozottan, jól előkészítve. Sose kérdezd meg, hogy hova szeretne menni az első néhány alkalommal.Ne légy túl egoista, kicsit legyél szemtelen, pimasz, de legyél lovagias is, bókolj neki, főleg a szeméről, meg a mosolyáról beszélj.

Végül hozzáteszem, hogy sose bánkódj. A természet körforgása állandó. Valaki mindig tetszeni fog valakinek, valaki mindig szerelmes lesz valakibe. Magyarul biztos, hogy te is tetszel valakinek, de annak ellenére, hogy ez már a 21. század, még mindig érvényes az íratlan szabály, hogy a férfi kezdeményez. Valakinek biztos te vagy a lovagja, csak nem tudsz róla. Lányoknál úgyszintén biztos akad egy férfi aki őrá vágyik, csak fél a visszautasítástól, stb. Ezért nem mer kezdeményezni.

Én egy 18 éves férfi vagyok. Nincsen barátnőm, de volt. Még szűz vagyok, de nem tartom fontos dolognak annak elvesztését. Jelenleg 5 lánynak jövök be a világon, csak nem tudok róla. De mégis élek, boldog vagyok, és ami a legfontosabb, elégedett vagyok önmagammal :)

2011. ápr. 27. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Előző, ez az 5 lány h jött ki, ha nem tudsz róla? :D
2011. ápr. 27. 20:11
 14/20 Chuck ***** válasza:

....Valaki írta, hogy szeretik ha megnevettetik...na hát ez elég ritka lehet, mert engem akkor körbe ugrálnának a csajok, aztán mégse...

pedig ami hülyeséget-poént elnyomok naponta az már másnak fájna...

2011. ápr. 27. 20:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így van :D
2011. ápr. 27. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Most mondtam egy számot. abbból az 5 lányból 1 nek már van pasija, másik 12 éves, harmadik 31, negyedik biztos megcsalna, és az a bizonyos 5. lesz nekem a tökéletes
2011. ápr. 27. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:
meg hívhatlak egy sétára ? ;)
2011. ápr. 27. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
21:24 Jó neked, én biztos h 1-nek se tetszem :(
2011. ápr. 28. 08:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Chuck hát ha tényleg olyan jófej vagy akkor körül ugrálnak.. :) de amugy az is meglehet, hogy nem értik a vicceid, vagy hasonló.. na az már szar :D akkor keress olyan társaságot, aki érti.. ;) :)
2011. ápr. 28. 19:39
 20/20 anonim ***** válasza:

A röhejes meg a humoros közt ég és föld a különbség.

Van fiú, akit én is imádok<3 mert komolytalan, mert bohóc...

De a gondolattól is kiráz a hideg, ha járni kéne vele.

2011. ápr. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!