Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek milyen haj tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek milyen haj tetszik?

Figyelt kérdés

Hosszú vagy rövid?Göndör vagy egyenes? Nálatok a szőke tényleg mindent magasan ver? Linkelhettek is, hogy milyen a kedvenc frizurátok.

Köszi

2011. ápr. 23. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

szia!:) LÁny vagyok,de válaszolnom kell a kérdésedre:) A barátom nagyon szereti a hosszú sötétbarna egyenes hajamat,szóval sztem ez egyénfüggő,kinek mi,van aki odavan a fürtös loknis hajért,de nekem is a hosszú-egyenes haj a favorit!:)

18/L

2011. ápr. 23. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
csak rövid ne, attól hányok. Legalább vállig érő, de a hosszabb jobb!
2011. ápr. 23. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy ,hogy milyen egy csaj haja,ami jól áll neki,olyan legyen.Az a lényeg,hogy az ember legyen normális,ne a haja.
2011. ápr. 23. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Állig-vállig érő, egyenes haj.
2011. ápr. 23. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
nekem a barna és a tépett haj tetszik :) 18/f
2011. ápr. 23. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
szép hosszú barna ápolt haj, lehetőleg fru-fruval, kicsit göndörödik az nem gond.
2011. ápr. 23. 20:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Fenn vagy lenn?
2011. ápr. 23. 20:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, csak kíváncsi voltam.:D

Utolsó: Bunkó! :)

2011. ápr. 23. 20:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Nőnek akarjon kinézni. A többi már lényegtelen.
2011. ápr. 23. 21:01
 10/15 anonim válasza:

Hát igen nálam a szőke az veri a lécet :D

de ha nem szőke akkor tetszenek még a fekete hosszabb göndör hajú csajok de nem az a durva göndör minr egy raszta juh vagy nem tudom mi xD hanem az olyan nagy göndör tincsek ^^

2011. ápr. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!